2777
2789
عنوان

آب پیاز😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 53 پست

اره دختر خاله منم امتحان کرده نتیجه گرفته بود ولی آیا باید حتما پیاز قرمز باشه

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
کاش می‌پرسید با سوزش چشم و بوی بدش چجوری کنار میومده

من انروززدم.اصلاسوزش نداشت.بااسپری زدم به موهام.کلاه رنگ گذاشتم .بعدش باشامپوشستم.الانم درجوارتم.اصلانه سوزش داشت نه الان بوداره😊

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عروس یه آرایشگاه معروف بودم شب قبل عروسیم گفت آب پیاز بزن به صورتت بعد برو حمام.برای بهترشدن پوست صورت و خوب نشستن میکاپ روی صودت

من تا اون موقع نشنیده بودم ولی خوب بود

برای رشد مو هم نشنیدم

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
اره خوبه من استفاده کردم ولی بخاطر بوش ولش کردم😐🚶‍♀️

مگه بعدش شامپونمیزدی؟من بعدش شامپوزدم .هم ماسک مو.الان دیگه بونمیده 

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟