2789
عنوان

امانت

106 بازدید | 11 پست

سه سال پیش پدرم فوت شد براش بیست روز بود تخت بیمارستانی گرفته بودیم بعد من یکی از دوستام تو خیریه بود گفتم میدم بهتون امانت ممکنه بعدا احتیاج داشته باشیم به هرکسی دادین بپرسید و بگید برگردونه بعد مصرف و حق فروش نداره حالا دوماهه مادرم احتیاج داره بهش قبل عید زنگ زدم چندبار گفت مسئولش سفر رفته نیست بمونه بعد عید خودم زنگ میزنم تا امروز که دیگه خودم زنگ زدم گفت نمیدونیم به کی دادیم حتما طرف احتیاج داره که معلوم نیست دست کیه و شما ببخش و ... گفتم این حق الناس شما که قبولش دارید گفت حالا چیزی نیست براتون می‌خریم گفتم امانت دار خوبی نبودید واقعا 

مادرم الان یک ماهه حتی نمیتونه بشینه پرستارش اینقدر گذاشت و برداشتش دیگه کم آورد گفتیم تخت باشه جک داره راحت بلند میشه که پیدا نشد الان ایزی لایف میشه به خاطر همین مسائل 

حالا جالبه این خانم میگه حلال کنید که ما اون دنیا دچار مشکل نشیم گفتم من به بقیه میگم ببینم جوابشون چیه داداشم میگه خودم میگیرم تخت رو ولی واقعا نمیبخشم چون اهل تاوان گرفتن نیستم که معلوم نیست پول کیه و چیه 

موندیم واقعا چی کنیم با اینا ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه موسسه به سر و تهی بوده که نمیدونن تخت رو به کی دادن ! 

دقیقا همینه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم باشم خلال نمیکنم بگو بخرین پس بدین

برادرم قبول نمیکنه میگه من نمیدونم مال کی هست و اشک و آه الکی میوفته دنبالمون حوصله ندارم ....

بله حلال نیس و حق الناس گردن اونا 

جالبه از موضع بالا هم صحبت میکنن که دیگه پیش اومده

اونا دیگه حق الناس گردن خودشون انداختن 

من حجابم معمولی هست یک جوری رفتار میکنن انگار اونا فرشته هستن و ما شیطان ....

اونقدر پول بی حدوحساب میریزن بحساب خیریه که این اصلا به چشم نمیاد

درسته اما این ضرر که نباید از مال خیریه پرداخت بشه مسئولش باید بده که بعیده میخواد از همون پولها بده ...