samaaaaa1376 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 356 عنوان اینای که داستان زندگیتون میذارید 183 بازدید | 11 پست نمیترسید شناخته بشید؟یا حرف جاری و مادرشوهر میزنن واقعا اونا ببینم چی میشه، یه درصد ؟😵💫مگه نه تاپیک ها پاک نمیشن 😑واقعا سواله برام 1402/01/26 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چش_سیاه_مخملی عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 880 درکشون نمیکنم🙄😂😂 مثلا #مامانم داد بزنه بگع.. خاک نریزین روش دخترم از #تاریکی میترسع...🖤.... #احمق ما بودیم ،کہ بی معرفتی میدیدم و بازم معرفت به خرج میدادیم🥺🌑... حس اون #صیگار بیچارهای رو دارم کہ همہ جا حرف از #ترککردنشہ...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤
samaaaaa1376 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 356 خب اینجا با ایم ناشناس میان درست ولی داستان یه درصد آشنا ببینه موضوعش براش آشنا باشه خیلی بده ک😑
دختر_کبریت_فروش_خسته عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 414 من همینجوری با داستان زندگیم لو رفتم اینجا اینقد احمقم بدون کم و کاست همه چیزو گفتم تو تاپیکم محبور شدم بترکونم کاربریمو
samaaaaa1376 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 356 من همینجوری با داستان زندگیم لو رفتم اینجا اینقد احمقم بدون کم و کاست همه چیزو گفتم تو ... جدی وای چه بد 🥲
samaaaaa1376 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 356 منم همیشه به این فکر میکنم🤦♀️ خیلی حرفه دل و جراتشون دوس دارم😂
دختر_کبریت_فروش_خسته عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 414 جدی وای چه بد 🥲 اره خیلی ناجور بود بخصوص ک تو تاپیکام از کسی ک شناختمم حرف زده بودم 😑
samaaaaa1376 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 356 اره خیلی ناجور بود بخصوص ک تو تاپیکام از کسی ک شناختمم حرف زده بودم 😑 هعییی واقعا چی گفت بعدش بهت،