سلام پسر عموم خواستگارمه دوسالو شیش ماه من کوچیکترم پسرعموم هم از لحاظ ظاهری خیلی زیبا نژادمون کلن زیبا هست نه برای تعریف میخوام همه چیو بگم با کمک شما نتیجه بگیرم از لحاظ مالی هم فوق العاده ولی ما متوسط هستیم نمیدونم چ جوابی بدم ایا ازدواج فامیلی درسته یا غلط ممکنه بچه ناقص درادیا نه نظرتون چیه کلن در رابطه با ازدواج فامیلی با شرایط من
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی یدونم تو به من عشق و محبت یاد دادی یاد دادی انقدر مغرور نباشم و مهم تر از همه یادم دادی هرچقدرم یه دختر عاشق باشه و جونشو برای یه پسر بده بازم وسیله ای بیش برای پسر نیست💔💔خیلی گریه کردم خیلی دلمو شکوندی خوردم کردی اما باز امید داشتم پشتمی امیدمو نا امید کردی منم تقصیراتی داشتم اونقدری که باید وقت برات نمیذاشتم برای شروع رابطه برام زود بود اما کاش بفهمی تو تقصیراتت چند برابر من بود منو با دخترای دیگه مقایسه میکردی میگفتی از دخترای دیگه یاد بگیرکاش بفهمی آسمونم به زمین بیاد کسی مثل من بدون هیچ چشمداشتی عاشقت نمیشه💔