سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 عنوان فروردین 😤😤 160 بازدید | 14 پست فروردین یک ماهه واقعن؟؟؟پ چرا اندازه یه قرن طول میکشه؟؟؟؟مورد داشتیم جفت کلیه هاشو فروخته ۲۵ام فروردینو ب چشم ندیده.😤😤 ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد... 1402/01/26 | 13:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeganeh_1996 عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 12037 بابام کارمنده مامانم همیشه همینو میگه میگه اندازه کل سال این یک ماه کش میاد
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9921 اره بخدا تموم نمیشه اصلا😧 لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 ینی چی الان این حرف اخر؟ یعنی حقوق نداره باید وایسی تا برج ۲ ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14310 الان چندم؟😂آره لعنتی خیلی دیر تموم میشه از اون ور تابستون با سرعت نور میره مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10476 تا وقتی از بی پولی کیف پولتو نفروشی فروردین تموم نمیشه😆مخصوصا ک با ماه رمضونم قاطی شده😢 کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 الان چندم؟😂 آره لعنتی خیلی دیر تموم میشه از اون ور تابستون با سرعت نور میره ب ۲۶ ام رسیدیم فعلن🤣🤣تابستونم طولانیه زمستونه ک خیلی زود تموممیشه ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 تا وقتی از بی پولی کیف پولتو نفروشی فروردین تموم نمیشه😆مخصوصا ک با ماه رمضونم قاطی شده😢 اخرش همین میشه فک کنم 😅 ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14310 ب ۲۶ ام رسیدیم فعلن🤣🤣تابستونم طولانیه زمستونه ک خیلی زود تموممیشه 😂😂😁 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
شبسرد عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 957 ب ۲۶ ام رسیدیم فعلن🤣🤣تابستونم طولانیه زمستونه ک خیلی زود تموممیشه چرا من برعکس فک میکنم واس من ۶ ماه اول سال زود میگذرهاخ هوا خوبه روزا بلنده میشه در و بیرون رفت ۶ ماه دوم هوا سرد زودم تاریک اینگار غم داره همش دیر تموم میشه
سرندی_پیتییی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 10312 چرا من برعکس فک میکنم واس من ۶ ماه اول سال زود میگذره اخ هوا خوبه روزا بلنده میشه در و بیرون ... کدوم شهری؟؟؟ما اهوازیم تابستونا جزغاله میشیم زمستونم کلن واسه ما ۱ ماه و نیمه بعدش بهاریه دیگ ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
fateme69arash عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2822 فک کنم با اسفند دست به یکی کردن فروردین کمبودای اسفندو جبران کنه😂
شبسرد عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 957 کدوم شهری؟؟؟ما اهوازیم تابستونا جزغاله میشیم زمستونم کلن واسه ما ۱ ماه و نیمه بعدش بهاریه دیگ من مشهد واس همین فک کنم نظرامدن فرق داره