2821
2789
عنوان

دو‌راهی شغل

167 بازدید | 16 پست

سلام روزتون بخیر حقیقتش من دیپلمم‌ اما زبان و کامپیوترم  خوبه. یدلیل خیلی از مسائل دنبال کارم و کار اداری برام پیدا شده که علاقه ای ندارم چون مسئولیت داره.اما کار خط تولید هم پیدا شده که کارش راحته حالا نمیدونم چه کنم البته من به شوهرم و خانوادم نمیگم که خط تولید اما هر دوجا منو خواستن.واقعا گیج شدم کدوم برم. با هیچکس هم نمیتونم حرف بزنم چون نمیخوام خانوادم بدونن چون حتی برمم خط تولید نمیگم.شما بودین‌چکار میکردین؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مزایا و حقوق هر دو رو بگو.هر کدوم حقوق و مزایاش بیشتره همونو برو

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

هر کدوم حقوقش نسبت ب خستگی و ساعت کاریش میصرفه برو

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
یکیه فقط مسئولیت اداری بیشتره 

پس برو همون ک راحت تره والا 

علاقه ب اداریم ک نداری خودت رو راحت کن دختر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
یکیه آخه قانون کار

خوب پس اگه هردو طبق اداره کار حقوق میدن و بیمه میکنند و...، اداری رو برو، برای سابقه کاریت بهتره. دو روز دیگه جای دیگه خواستی کار کنی لااقل یه سابقه ی مفید داری

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز