2777
2789
عنوان

شکرگذاری

48 بازدید | 4 پست

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

یا خالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق یاخالق

یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق یارزق

یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین یاارحمراحمین

یارحم المساکین یارحم المساکین

یارحمن یارحیم یارحمن یارحیم

یارحمن یارحیم یارحمن یارحیم

یارحمن یارحیم یارحمن و یرحم

یارحمن و یارحیم یارحمن و یارحیم

الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو الهی العفو خدایا

سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا سپاس خدایا

ازت متشکرم خدایا سپاسگزارم خدایا ممنونتم خدایا ممنونتم خدایا ممنونتم

شاید باید بیشتر از همه خودت دوست داشته باشی❤

خدایا شکرت بابت یک روز عالی دیگه خدایا شکرت بابت همه‌ی داشته هایم خدایا شکرت که میتونم ببینم و بنویسم و بخونم خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

سلام خدای عزیزم عاشقتم دوست دارم

خدایا شکرت ک زنده ام ونفس میکشم

خدایاشکرت ک امروز بهترین روز زندگی من است

خدایا شکرت کنارم هستی وتو رادارم

خدایا شکرت همیشه هوامو داری

خدایا شکرت از آسمان زمین برایم خیر برکت وسلامتی ثروت می باره

خدایاشکرت ک شاد وشکر گزار تو هستم

خدایاشکرت ک بچه سالم وسلامت بهم دادی

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

خدایاشکرت ک همسرم سالم وسلامت وآرام وخوب ومهربان فهمید هست

خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت

خدایاشکرت برای خانواده خوبم مثبتم

خدایاشکرت ک این همه نعمت بهم دادی

خدایا شکرت ک این همه زیبایی بهم دادی

خدایا شکرت ک می تونم شکرگزاری کنم

خدایاشکرت ک خودت روزی رسان همه ما هستی خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت

خدایاشکرت بخاطر خودت خدایاشکرت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام یاذالجلال والاکرام

الهی العفو

الهی العفو

الهی العفو

الهی العفو

الهی العفو

الهی العفو

استغفرالله ربی و اتوب علیه