2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۴ سالشه ۱۲ و۴۰۰ وزنشه هیچی نمیخوره خیلی ضعیف ولاغره 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

بگدارید پروسه ی طبیعی بدن طی بشه و با شربت و قرص نگدارید ریتم بدنش به هم بخوره 

فرصا من دوستی دارم قد خودش ۱۵۵ شوهرش ۱۶۵ بعد خب بچشم ریزه میزه س هی میاد غصه میخوره خب خواهر من ژنتیکشه دنبال دکتر و هورمون و این چیزاست

جثه ی بچه هم همینه ژنتیکیه 

از مواد طبیعی استفاده کنید مثل سویق کودک تو سوپش تو ماستش بریزید من اون زمان دوره کوتاهی به پسرم دادم قشنگ رو اومد ولی هیجوقت به فکر شربت اشتها و اینجور چیزا نبودم شمام نباش

من کنار غذا به پسرم سمنو میدم خیلی تاثیر داره شربتای داری زینک هم تاثیرش خوبه 

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
سلام عزیزم دخترت از قبل غذا نمی‌خورد یا جدیدا اینجوری شده

من چی بگم که بچه یکسالم۶کیلوئه😔ژنتیکم چاقم ولی این بچه اصصصصلا اشتهای خوردن نداره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بردی دکتر تا حالا چکاپ کامل بردی

ازمایش خون نگرفتن ازش تاحالا.

دکترش میگفت تا یکسابگی وزنگیری با شیره.

لامصب کدوم وزنگیری اخههههههه.دلم میخواد سر دکترو بشکنم از بس نفهمه.

بعد عید میبرم دکتر دوباره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سلام عزیزم دخترت از قبل غذا نمی‌خورد یا جدیدا اینجوری شده

کمکیشو از 5 ماهگی شروع کردم اوایل خیلی خوب میخورد 6 ماهه که شد دندونش در اومد بعد اون دیگه اشتهاش خیلی کم شد الان ده و نیم ماهشه هیچی بجز شیر نمیخوره