2777
2789
عنوان

قیمت گوشی

44 بازدید | 2 پست

بنظرتون با چهارتومن میشه گوشی خریذ؟کار کرده نباشه نو باشه 

برا دست بچه نمی‌خواد حالا بگیم دوربین و ایناش قوی باشه هی بتونه روبیکا و شاد نصب کنه کافیه براش

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

من دیشب برای بابام گرفتم ، ۶ میلیون و ۲۰۰ ، ردمی نوت ۱۰ ....طرف تعریفش رو خیلی میداد گفت ۴ میلیونی خوب نیست زود هنگ میکنه ، خراب میشه باطریش ضعیفه ؛ اگر اشتباه نکنم a04 چهار میلیون هستش

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز