2777
2789

سلام دوستان. من توی تاپیک بدی های متاهلی شرکت کردم و به در خواست برخی دوستان گفتم اینجا اختصاصا تاپیک بزنیم و در مورد تجربه‌هایی که داشتم بنویسم.

فقط چند نکته، من اینجا حرف کارشناسی و...نمی‌زنم. ادعای کمال و درستی کامل گفته‌هام رو ندارم‌. خودم بعد از یک تجربه سخت و آسیب فراوان از اون، به مشاوره رفتم تا تونستم خودم رو بازسازی کنم. و اینجا قراره چیزهایی بنویسم و حتما با حضور افراد باتجربه‌تر، دانسته‌های خودمم تکمیل بشن تا خودم رو برای ازدواج بعدی که می‌خواهم ازدواجی سالم و شاد باشه، آماده کنم. از اونطرف برخی دانسته‌هام رو به اشتراک بگذارم، شاید حرفی از من یا نکته ای از من جلوی یک ازدواج آسیب رسان رو بگیره. من چون خودم درد کشیدم، این درد را برای هیچکس نمی‌خواهم‌ و آرزو می‌کنم هر قلب تپنده‌ای برای عشق، پاسخ شایسته‌ای از هستی بگیره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی اینایی که اونجا مینالیدن

حاضر نیستن ۱ ساعت از همسر و‌زندگیشون دور باشن

فقط اینجا قپی میان

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بگو عزیز

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من اگه یه روز طلاق بگیرم هرگز به ازدواج و جنس مرد نزدیک نخواهم شد به امید حق

چرا گلم؟ طلاق برای اینه که ت انتخاب اشتباه داشتی ولی دلیل نمیشه اون اتفاق اشتباه کل زندگیت را دربربگیره دفعه بعد انتخاب درست میکنی البته همون اول بار باید چشم و گوشتو باز کنی 

نکته اول اینه که توی صفحات همین سایت، هرجا حرفی میشه که از دعا و حاجت و....هست، بیش از نصف درخواست‌ها برای ازدواج ک رابطه هست. اما اگر تاپیک زده میشه که بیایین از خوبی متاهلی بگیم، حدود ۷ پیج پر میشه که در نهایت ۳ تا ۵ تا نظر مثبت وجود داره ولی در تاپیک بدی‌های متاهلی، تا ۵۰ و ۷۰ صفحه میره و همه الی دو سه نفر میان از بدی متاهلی میگن!!!!!!!!!!!!!!! 

این عجیب نیست براتون؟!!!!!!!!!

موضوعی که براش سر و دست می‌شکنیم، ممکنه مرتکب وفاشکنی بشیم، دعا و نذر میگیریم، حتی دست به دامان بخت گشایی و رمال و....میریم، اما وقتی به دستش اوردیم، اینطوری میاییم به همه لعنت می فرستیم و مادرشوهر و خواهر شوهر و شوهر رو مقصر تمام بدبختی‌مون می دونیم!!!!!!! 

خوب منی که الان مجرد هستم، با خندن تاپیک بدی های متاهلی به این فکر می‌کنم مگه مغزِ خر خوردم متاهل بشم؟!!!!! بیفتم گیر مادرشوهر و شوهر زبان نفهم و ......

خب اینجاست که یه حلقه گمشده وجود داره به نظر من!!!! یه چیزی رو ما قطعا بوسیدیم و گذاشتیم روی طاقچه که اینطوری بدبختی داریم می‌کشیم!!!!! 

پس میخوام توی این تاپیک به این موضوع بپردازم که چی به چیه و کجای کار میلنگه و از اون بنویسم تا به خوش بختی خودمون کمک کنیم.

با من باشید🌹

چرا گلم؟ طلاق برای اینه که ت انتخاب اشتباه داشتی ولی دلیل نمیشه اون اتفاق اشتباه کل زندگیت را دربربگ ...

بله درسته ولی انسانها ابعادی از شخصیتشون که در مواجهه با مشکلات نمایان میشه گاها خودشونم خبر ندارن

مثلا من خودم به شدت با کتک زدن بچه مخالفم اما چندبار از دست خودم دررفته و بسیار از خودم متعجبم. البته حلش کردم اما..

من با شوهرم مشکل زیاد دارم. برای تحقیق گفتن این اخلاقش مثل پیامبراس و یکسره متبسمه اما تو زندگی واکنش های دیگه ای از خودش نشون میده و بددهنه. خودش میگه نمی دونستم در برخورد بامسائل این رفتارو چرا دارم. زیاده اینجوری..

امکان داره تو شناخت قبل ازدواج دوباره این مسائل پیش بیاد و من از حوصله م خارجه

و اینکه از جنس مرد زده شدم و هیچ گرایشی به شوهرم ندارم

البته اینا تجربه شخص خودمه و شاید نشه به هیچ کس تعمیم داد

نکته اول اینه که توی صفحات همین سایت، هرجا حرفی میشه که از دعا و حاجت و....هست، بیش از نصف درخواست‌ه ...

زود رنج نباشی وفقط برای خودت زندگی کنی ونیاز نبینی جوابه همه رو حتما بدی. گاهی با سکوت وگاهی با لبخند میتونیم رد کنیم رفتارای نابه هنجاررو واینجوریه که مشکل دیگه نداری 

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه

ببینید دوستان !

توی همین چند پاسخی که به من داده شده در همین ابتدای ماجرا و من رو مردد میکنه که ادامه بدم یا نه، چندین نشانه وجود داره که چقدر نگرش و نگاه ما به ازدواج غلطه!!!!

یه بار درد کشیدی، متنبه نشدی، بازم میخوای تکرار کنی؟!!

همون دفعه اول چشم و گوشت رو باز میکردی!!!!

من اگه طلاق بگیرم، سمت هیچ مردی نمیرم !!!

و نظراتی ازین دست!

مطمئنا همه ما دچار روشنفکری هم هستیم و خودمون رو روشنفکر میدانیم، اما واقعیت اینه در پسِ ذهنمون افکار تاریک و هولناکی نهفته است که به قول کاربری دختر_قلعه در موقعیت خودش رو نشون میده!!!!

خوب هیچ ایرادی بر کسی وارد نیست  چون تربیت ما در طول سالیان سال اشتباه بوده، اما مهم اینه که الان خودمون رو اصلاح کنیم.

پس اجازه بدین من سرِ صبر و دانه به دانه بیان کنم نظرم رو. راستش نوشتن در فضای مجازی، حتی از طریق یک اکانت با نام مستعار، مسئولیت خودش رو داره و واقعا سخته. کنترل بحث، جلوگیری از ورود افراد حاشیه‌ساز، انتقادهای نسنجیده و نپخته و......

پس با صبر ادامه می‌دهم، اما اگر ببینم بحث داره به حاشیه میره و برخلاف خواسته‌م که قراره آگاهی بخشی باشه، مسیر داره عوض میشه، تاپیک رو قفل می‌کنم.

2790
2778
2791
2779
2792