pijbccdryhnnf مدیر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 عنوان کسی که خودش رو زخمی میکنه روانیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 44 پست من عادت کردم به این کار درد من میکنه همه میگن مشکل داری😭😭😭 1402/01/26 | 11:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aradjoooooni عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 2963 از این کار لذت می برم حس میکنم مثل یک قوطی تو خالی ام حس ناکافی بودن ))) خب تو حتما باید بری پیش یه روانپزشکخواهرانه پرسیدی خواهرانه میگم این کار یه ادم عادی نیست
mmh4881 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 694 اره یا امام حسیناخه ما دستمون ی خراش کوچیک بر میداره اشکمون در میاد و میسوزهتو چطور خودت با دست خودت اینکار میکنیمگه نمیسوزهمگه اذیت نمیشی؟
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16247 از اينجور آدما مي ترسم چون به خودشون رحم ندارن😣 ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 خب تو حتما باید بری پیش یه روانپزشک خواهرانه پرسیدی خواهرانه میگم این کار یه ادم عادی نیست یعنی به این ادم چی میگن 😭😭😭رفتم چند روزه اعصابم به هم ریخت دوباره کردم
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 از اينجور آدما مي ترسم چون به خودشون رحم ندارن😣 از خودم متنفرم هیچی ندارم به هیچ چیزی هم نرسیدم من لایق زندگی نیستم فقط میخورم و میخوابم هیج کس درک نمیکنه
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 یا امام حسین اخه ما دستمون ی خراش کوچیک بر میداره اشکمون در میاد و میسوزه تو چطور خودت با دست خودت ... درک قرار نیست بکنی گلم
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16247 از خودم متنفرم هیچی ندارم به هیچ چیزی هم نرسیدم من لایق زندگی نیستم فقط میخورم و میخوابم هیج کس درک ... هممون تو زندگيامون مشكل داريم ولي دليل نميشه به خودمون آسيب برسونيم ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 هممون تو زندگيامون مشكل داريم ولي دليل نميشه به خودمون آسيب برسونيم می دونم دچار مشکل روانی شدم فک کنم
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 والا ما اصا داریم میترسیم من با کسی کاری ندارم فقط با خودم مشکل دارم نترس😅😅😅🤦🏻♀️
mmh4881 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 694 من با کسی کاری ندارم فقط با خودم مشکل دارم نترس😅😅😅🤦🏻♀️ والا آبجی نکن ایم کارا روخدارو خوش نمیادکسی ک ب خودش رحم نمیکنه ب اطرافیانش رحم کنه؟
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 والا آبجی نکن ایم کارا رو خدارو خوش نمیاد کسی ک ب خودش رحم نمیکنه ب اطرافیانش رحم کنه؟ &nbs ... من خیلی اتفاقا اخلاقم خوبه همه هم میگن دست خودم نیست گل
mmh4881 عضویت: 1401/02/15 تعداد پست: 694 من خیلی اتفاقا اخلاقم خوبه همه هم میگن دست خودم نیست گل آخه چرا این کارو با خودت میکنی
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2695 آخه چرا این کارو با خودت میکنی چون که هیچی نیستم همه ی چیزی شدن تو زندگی من هیچی نیستم 😭😭😭😭😭😭قشنگ که نیستم رشته خوبی هم قبول نشدم مامانم خیلی ناراضیه میگه همش خوابی