2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عزیزم

من خواب دیدم دوست پسر سابقم یهو سرزده اومد خونمون بعد گفت میخواستم سوپرایزت کنم همو بغل کردیم خیییلی همو بوسیدیم بعد برام یه هدیه گرفته بود کل مسیر از تهران با فطار اومده بوپ اصفهان برام یه گردنبند صدفی گرفته بود ک خیلی گرون قیمت بود بعد رفتیم باهم بیرون دعوامون شد بعد اونم برگشت تهران با قطار من دلم براش تنک شد و نگرانش شدم بهش پیام دادم بیا اشتی کنیم من ادم قهر کردن نیسم بعد گفت خیلی نگرانت بودم و اشتی کردیم و خیلی قربون صدقم رفت من اصلا به یادش نبسم نمیدونم چرا این خوابو دیدم

من خواب دیدم دوست پسر سابقم یهو سرزده اومد خونمون بعد گفت میخواستم سوپرایزت کنم همو بغل کردیم خیییلی ...

خیییلی تو خواب خوشحال بودم و حالم خوب بود ولی وقتی رفت خیلی غمگین شدم... 

من خواب دیدم دوست پسر سابقم یهو سرزده اومد خونمون بعد گفت میخواستم سوپرایزت کنم همو بغل کردیم خیییلی ...

من کاملا فراموشش کردم دیگه عاشقش نیسم نمیدونم چرا این خوابو دیدم

خیر باشه عزیزم،من کارشناس روانشناسی ام،بنظرم این خواب شما تعبیر خاصی نداره،احتمال۹۰درصد چیزی که یه روزی توی ذهنتون بوده و دوست داشتین اتفاق بیفته و ناخوداگاهتون این رو می‌خواسته رو در قالب خواب دیدین هرچند که الان هیچ‌حسی نداشته باشین به ایشون.