2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد اومدم پزشکی قانونی

834 بازدید | 14 پست

شوهرم کتکم زده بود اومدم پزشکی قانونی آثار خفگی توی گلوم مونده بود همه رو تایید کرد منتظرم نامه امو بگیرم بار اولشم نیست دوبار دیگه هم اینکارو کرده و دادگاه ثابت کردم و میخوام مدتی بعد کامل برم از زندگیش

حالا واسه آدمی که ته خط وایساده و میخواد همین لحظات آخر ترک کردن زندگیش یه چنگی بزنه به زندگیش چی تجویز میکنید 

از نظر خودم شاید این مدت سردی و بی میلی و بی توجهی کمی جواب بده اما نمیدونم کامل یانه 

اگر توصیه ای دارید بگید 

واسه دلیل دعوا هم میتونید تاپیک قبلیامو بخونید

بنظرم لحظه های آخر کام خودتو تلخ نکن باهاش دهن به دهن نشو تا با خیر و خوشی تموم شه 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطت چیه بچه داری شغل شوهرت چیه  خانواده حمایت دارن  خودت ادم مستقلی هستی میتونی تعهد ...

خانوادم حمایت میکنن اما خودم شاغل نیستم و اینکه الان خونخ خودم هستم و اینکه قبلا هم.شکایت کردم حق طلاق ندار بهم

عزیزم هیچی این ادم مگه برات نمرده پس بمون تو خونش بدون توجه خاصی عادی باش و نبینیش تا کارات درست بشه🥀

دنیا حای خوبی برای هیچکس نیست 

برای زنا بیشتر💔

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

فقط بذار مطمین بشه که اینبار تصمیمت جدیه .این خیلی مهمه .اینطوری شاید سرش به سنگ خورد و قبل جدایی متحول شد 

.در غیر اینصورت همینطور مصمم ادامه بده .فقط نرم نشو محبت نکن نکن  بحث نکن بذار مطمین بشه که داری میری برای همیشه

این زندگی ها که همینجوریش زندگی نمیشه چه برسه بعد اینهمه دعوا وکتک کاری وشکایت! تو حالت عادیش نمیشه زندگی کرد بعد بعضیا میگن ادامه بده تعهد بگیر و...  آره ادامه بده بقیه عمرتم تو عذاب تموم کن ... بهترین کار اینه که خوش باشی با حالت خوبت داغونش کنی

رو گردنت آثار کبودی داری که تایید شد؟

شوهر منم گردنم رو فشار میده یا با دست جلو دهن و بینیم رو میگیره وقتی میخوام خفه شم دستش رو برمیداره،ولی من پزشک قانونی نرفتم چون فکر میکردم چون اثری نمونده نمیشه ثابت کرد