2789
عنوان

‌میشه نظر بدید

103 بازدید | 11 پست

بچه ها پنج اردیبهشت عروسی برادر شوهرم هست از طرف دیگه من چند ماهه به فاصله چهار ماه پدرومادرم رو از دست دادم تیر مادرم و شهریور پدرم هنوز سالشون نشده حالا چطور برم عروسی اگه نرم هم نمیشه .به نظرتون لباس پیراهن بپوشم یا کت وشلوار .اینم بگم عروسی در تالار هست تهران .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ی لباس سنگین بپوش قرارم نیس قرمز بپوشی اگ نمیخای برقصو فلان یجابشین کنارمهمونا باهمه بگو بخند اما نرقص ،واینکه خودتو زیاد نگیر عروسی براشون زهر بشه خدا پدرمادرتونو هم رحمت کنه عزیزم

❤ متاهل❤

بنظرمن مرگ وزندگی کنارهمه .خدا پدرومادرت وبیامرزه وهمنشین وپیامبرباشن 

ولی قرارنیست شما ناراحت شی بگن چراعروسی گرفتن چون زندگی درجریان یابری قیافه بگیری اصلاچون خانواده شوهرت هم ارزودارن دوستدارن عروسی پسرشون بهترین نحوه انجام شه

برویه لباس شیک بپوش ولی سنگین کنار مهمونا باش خودتوشادنشون بده نرقص زیادهمین

بنظرمن مرگ وزندگی کنارهمه .خدا پدرومادرت وبیامرزه وهمنشین وپیامبرباشن  ولی قرارنیست شما ناراحت ...

اتفاقا عقدشون رفتم ولی نرقصیدم بهترین برخورد را داشتم

نرو خانواده همسرت باید به احترام تو عروسی رو میذاشتن بعد از سال پدر و مادرت اگه نری هم باید درکت ک ...

نه عقدشون رفتم نرقصیدم خودم با پذیرایی اینا مشغول کردم به همه شاباش دادم به دخترم گفتم رقصید .من اصلا انتظاری ندارم که کنسل کنند چون شاید یه اتفاق بدتر افتاد خدایی نکرده فقط میگم لباس چی بپوشم که ضایع نباشه