2789
عنوان

شوهر پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 46 پست

آیت شوهر تو قاتی داره یه مرد پست پلید عیاش وحشی مثل دوریان گری روانی ولی تو نباید عین سیبل خودکشی کنی  باید مثل یه خانم عاقل بالغ تماس بگیری خدایی منم تو همچین دردسری افتاده هرزه وحشی پلید عیاش خاله زنک کودن ابله بدتر از همه قاتی داره شاید تو داری حیوون تو از همون اول هم هانس بودی من چی فک کردم  فیلیپ  ، آقا مثبت محجوب زنیکه پست پلید خودت دنبال  پرنسی  ا بعد به ما گیر میدی حیوون خانم وحشی فضول خاله زنک ج.نده رذل مغز نخودی کودن عشق شوهرم اومدم شوهر کنم دوم یا سوم منتها توهم زدم زگیل خانم نه مابقی دنبال شوهرن درست مثل عن آقا زن داره افتاده دنبال  من عین زن های بدجنس پستی کع رفته با پول شوهر عشق حال دهاتی بازی درمیاره لباس خودمه  دوست دارم سبک دلخواه خودم داشته باشم اینم عین اون عن آقا دست گداشته رو دختر تحصیلکرده  شاغل شناسنامه  سفید هیچی نیست الا زن من عن وای چطور نفهمیدم  واقعا خود منم خاله زنک کودن ابله خرافاتی روانی جین ایر ، چارلی چاپلین همه این ها من خیث مجموع یه چیز یه مرد سنتی روانی قات زده زده به سرش  مغرور هرزه پلید بدذات بدجنس وحشی سادیسمی  متجاوز حقا تو یا هانس یا پرمنچر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.