2789
عنوان

شوهر پلید

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 46 پست
بگم مهر نمیخام طلاق؟

آره. مهریه میخوای چی کار؟نوه عمم عین تو بود. چهار سال عقد بود. پسره مدام قیافه و ...رو مسخره میکرد. خسیس هم بود. اینم نشست گفت فقط طلاق. پسره افتاد به غلط کردن ولی این کوتاه نیومد. فقط اشتباهش مهریه بود که باعث شد کلی طول بکشه و آخرم چیزی بهش نده. الان می‌ره سر کار و اینقدر حال دلش خوبه. خیلی خوشگل شده از بس روحیش عالیه. فقط گول نخور برگردی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره. مهریه میخوای چی کار؟نوه عمم عین تو بود. چهار سال عقد بود. پسره مدام قیافه و ...رو مسخره میکرد. ...

آره نامزد منم همینه دقیقا. اگه دوست داشته باشن ک این کارا روو نمیکنن باهامون،دارن از دوسداشتن  ما سو استفاده میکنن. بعد از ۴ سال یبار برام لباس عید خرید مانتو شلوار شال. من یه مانتو دیگه دیدم خوشم اومد گرفتم. گفتم پس کفش نمیگیرم

یه مانتو دیگه هم برا چمدون عروس شوهرم گرفت. کلا ۳ تا. میگه  ۳ تا مانتو خریدی ۱ سال بهت هیچی نمیدم. یجور حرف میزنه انگار همش داره میره

یعنی یا جدا شم. یا بسوزم

ببین من مشاورم.

همسر شما دچار خودشیفتگیه.

این جور افراد نزدیکانشون رو فقط تحقیر میکنند.

و به جایی میرسه که میبینی تو خودتم از خودت بدت میاد.

بچه هات هم از خودشون و از تو بدشون میاد.

این چاهیه که ته نداره.

اگر حاضر میشه بره مشاور که هیچی اگر نه باید خودت اقدام جدی کنی

ببین من مشاورم. همسر شما دچار خودشیفتگیه. این جور افراد نزدیکانشون رو فقط تحقیر میکنند. و به جایی ...

مشاور چی بفرستمش؟.میگه نمیرم. خودم مشاورم. مشاوران خودشون مشکل دارن(ببخشید)،به خودشون کی مشاوره بده.

مشاور چی بفرستمش؟.میگه نمیرم. خودم مشاورم. مشاوران خودشون مشکل دارن(ببخشید)،به خودشون کی مشاوره بده.

خود مشاورها هم مشاور دارن عزیزم.

بله متاسفانه خودشیفته ها ب درمان خیلی سخت جواب میدن.

شرایط طلاق رو داری؟

خانواده ت حمایتت میکنن؟

چون راه سختی در پیش داری با این شخص

خود مشاورها هم مشاور دارن عزیزم. بله متاسفانه خودشیفته ها ب درمان خیلی سخت جواب میدن. شرایط طلاق ر ...

شرایط طلاق؟از چ نظر. پولی ندارم بعد از طلاق. دوسدارم دستم تو جیبم باشه حداقل برا اینکار

خانوادم حمایتم میکنن

من مدرک آرایشگری دارم‌. شوهرم میگه میخوای آرایشگاه بزنی ک سریع طلاق بگیری؟و با پول کیف کنی مجردی؟ هه