2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگه نیاز به دارو و مشاور داری مقاوت نکن عزیز دلم...مشاور برا همین چیزاس حتما برو

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

شرایط نیس در حال حاضر منم نمیخام ونمیتونم دس رو دس بزارم ک از این بدتر شم

چرا شرایط نیست

خوب خودت حالتو خوب کن تو نت  بزن راهکار زیاده

و اینکه چند سالته دانشجو چی هستی عزیزم؟ 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

چرا شرایط نیست خوب خودت حالتو خوب کن تو نت  بزن راهکار زیاده و اینکه چند سالته دانشجو چی هستی ...

درسم تموم شده 

دنبال کارم  ولی هیچی حالمو خوب نمیکنه مث قدیما

درسم تموم شده  دنبال کارم  ولی هیچی حالمو خوب نمیکنه مث قدیما

الهی درکت میکنم کاملا♥🙃

ممنونم شما مگ تجربه افسردگیو داشتی؟

بله بخاطر اینکه تو سن کم پدر و مادر و از دست دادم

با برادرم

و خیلی تنها شدم الان نه پدر و نه مادر و ن خاهر و ن برادری دارم فقط خدا و دخترم و شوهرم هستن

ایشالا خدا حفظشون کنه و تا ابد شاد شاد شاد باشین

ممنونم ♥شما سعی کن خوب شی خودت خودتو کمک کن عزیز دلم

هیچکی دلش خون تر از دل من نیست... 🌹✨