2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای

160 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من پریود منظمی ندارم اما الان چند روزه به شدت دلم درد میکنه و پریود نمیشم

نوار گذاشتم لکه قهوه ای و معذرت میخوام ترشح صورتی دارم..حدودا چهار روزه از اخرین پریودمم عقب انداختم.بیبی چک زدم دو روز پیش منفی بود کسی تجربه ای داره؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
شاید علائم شروع پریود باشه

هرلحظه میگم میشمو نمیشم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عفونت داری شاید

والا هیچ علائمی از عفونت ندارم..وضعیتم نگرانم کرده😑