2777
2789
 ایشالا از الان ب بعد خوب بذگره واست 😉

😂😂بد نیس شاید عالی باشه از نظر هرکس ولی خو درسته مامان بابام برام بهترین چیزا رو میخان ولی خو خودم اونا رو نمیدوسم

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اجازه نداشتم سیبیلم رو بردارم همه مسخرم میکردن.حتی‌نتونستم یبار‌ تنهایی برم مغازه یه کادوی روز مادر بخرم.یه لاک نمی‌تونستم بزنم یه کرم ضد آفتاب حتی.یکبار نشد برم خونه دوستام .کتابخونه یا کانون شهرمون.به جز کتونی و کفش اسپرت هیچی نمی‌تونستم بپوشم.بزور چادری بودم اما حتی زیر چادر هم نمی‌تونستم یه مانتو رنگ قرمز بپوشم.حرف میزدم میگفتن چرا صدات رو نازک می‌کنی.من اصلا نمیفهمدم یعنی چی صدام رو نازک میکنم منم مثل همیشه دارم عادی حرف میزنم دیگه.حتی نشد یبار‌ از ته دل با صدای بلند بخندم.انقدر زیاده ک بخوام بگم یه کتاب میشه.

بیخیال باش .بگذر از این روزا.منم خیلی خودخوری میکردم نمیدونی چندین جلسه روانکاوی داشتم تا تونستم اون روزا  رو از‌قلبم پاک کنم و باهاش کنار بیام

منم خیلی سختی کشیدم خیلیییی و هنوز مستقل نشدمو تو همون خونم هیچیم از خودم ندارم باید تموم تلاش ...

هممه انرژی و توان جسمی و روحیت رو بذار برای درس خوندن و روانت رو با این افکار خسته نکن.تنها راه نجاتت همینه

😂😂بد نیس شاید عالی باشه از نظر هرکس ولی خو درسته مامان بابام برام بهترین چیزا رو میخان ولی خو خودم ...

چراااا؟؟؟؟ من عاشقشون بودم اون زمانا با اینک اونقد اذیتم کردن و شکنجه روانیم میدادن الان پشیمونم از اینکه انقد انرژیه  قلبمو  هدر دادم واس علاقه بهشون  که ذره ای  اهمیت ندارم واسشون

چراااا؟؟؟؟ من عاشقشون بودم اون زمانا با اینک اونقد اذیتم کردن و شکنجه روانیم میدادن الان پشیمونم از ...

چون واسه تحصیلاتم خیلییی سخت میگیرن میگن تو ایران درس نخون ولی من واقعا خودم خوشم نمیاد بعد همش گیر میدن که حتما باید دکتر فلان چیز بشی ،من ازدواج دوس دارم ولی نمیزارن😑

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
هممه انرژی و توان جسمی و روحیت رو بذار برای درس خوندن و روانت رو با این افکار خسته نکن.تنها راه نجات ...

نمیدونم از کجا و چجوری یهو پرت میشم ب خاطرات مزخرفم بعد هرکاری میکنم نمیتونم رابطمو خوب کنم با خونوادم   چون کاراشون میاد جلو چشمم از طرفی تو اتاق حبس شدن ، اذیتم میکنه وقتی در ارتباط و معاشرت نباشم با خونواده یا دیگرون احساس انزوا میکنم !!!

تلاشمو دارم واس خواسته هام میکنم ولی حالا حالاها باید تلاش کنم هدفام بزرگن و طولانی همین خستم میکنه

چون واسه تحصیلاتم خیلییی سخت میگیرن میگن تو ایران درس نخون ولی من واقعا خودم خوشم نمیاد بعد همش گیر ...

وای برو خوش باش ارزوی هرکسیه بنظر من تحصیل اونور آب  ، میگذره ب هرحال 

اجازه نداشتم سیبیلم رو بردارم همه مسخرم میکردن.حتی‌نتونستم یبار‌ تنهایی برم مغازه یه کادوی روز مادر ...

الهیییی 🙁 الان خوشحالم واستون ک حالتون خوبه امیدوارم انقدزندگی روی خوب نشون بده ب شما ک همینا هم یادتون بره میدونم چقد سخته در کنترل دیگرون بودن  منم خیلی سختی کشیدمو گذروندم فکر کنم احتیاج ب روانکاو دارم  شما کسیو سراغ دارین ؟؟

وای برو خوش باش ارزوی هرکسیه بنظر من تحصیل اونور آب  ، میگذره ب هرحال

نه بابا نه زبون شو بلدم انگلیسی هم که نیس برای کنکور میخان اونجا باشم من الان کلا چند ماه فرصت دارم توی چند ماه نمیتونم زبان اونجارو یاد بگیرم

نمیدونم از کجا و چجوری یهو پرت میشم ب خاطرات مزخرفم بعد هرکاری میکنم نمیتونم رابطمو خوب کنم با ...

با همه وجودم درکت میکنم.روزایی بود ک من سفت و سخت می‌خوندم برای کنکور بهم گفتن ما نمیتونیم اطمینان کنیم بفرستیمت جای دیگه دانشگاه.جای تک تک اون زخم ها برام تازه بود.از دست دادن پسری ک دوسش داشتم و خیلی بیشتر دوسم داشت یه تیر خلاص بود به جوونی از دست رفته من.میفهمم چی میگی.حق داری.فقط تلاش کن و راهی پیدا کن ک هروقت اون خاطرات به ذهنت اومد ازش دور بشی.اگه توانش رو داشتی با یه روانکاو در ارتباط باش خیلی کمکت میکنه

با همه وجودم درکت میکنم.روزایی بود ک من سفت و سخت می‌خوندم برای کنکور بهم گفتن ما نمیتونیم اطمینان ک ...

سعیمو دارم میکنم ولی انرژی ای ک صرف مبارزه با روانم میشه انقد زیاده که چیزی واسه تلاش برای ایندم و حال خوبم نمیمونه 

الهیییی 🙁 الان خوشحالم واستون ک حالتون خوبه امیدوارم انقدزندگی روی خوب نشون بده ب شما ک همینا هم یا ...

زندگی همیشه بالا پایین داره اما حداقل الان خوشحالم ک شوهرم اونطوری نیست و هرچی کم داشته باشم حداقل از نظر آزادی رفتار و پوشش انتخابم دست خودمه.

من با آقای گلرو در ارتباطم.صادق گلرو . خیلی بهم آرامش داد حرف زدم با یه روانشناس