2777
2789
مرسی جواب دادی 🌹😘 به نی نی یار بگم میتونه کمکم کنه تا بر طرف شه؟ 

نخیر عزیزم 

خواهش میکنم 

نی نی یارم فکر نکنم کاری از دستش بر بباد چون تاپیک زدم نمیتونن خودشونم عکسا رو ببینن

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سگی ترین حالت ممکن.فقط و فقط با حسرت و دل خون.حتی نمی‌تونستم یه لاک بزنم.پر از عقده اون دورانم.برای ...

منم ب سگیه کامل گذزوندم و هنوز تو دوران گذشتم حسرت میخورمو دارم زندگی میکنمو از دست خونوادم خشمگینم (البته دغدغه من لاکو اینچیزا نبود ...) ولی مث شما پر محدودیت

منم ب سگیه کامل گذزوندم و هنوز تو دوران گذشتم حسرت میخورمو دارم زندگی میکنمو از دست خونوادم خش ...

من حسرت نمی‌خورم دیگه.کذشت دیگه چی ازم برمیاد الان . احمقانه ترین محدودیت های ممکن رو داشتم.از کدوماش بگم واقعا.

تو١٤سالگي ازدواج كردم الان٢٢سالمه  از ٧سالگي كه پدرم معتاد شد بدترين روزاي زندگيمو گذروندم تا ...

چقد خوشحالم واستون امیدوارم خدا جواب سختیا همه بنده هاشو بدهو از یاد نبره

فعلا نوجوونم/:

هم سگی میگذره هم مرغی

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
من حسرت نمی‌خورم دیگه.کذشت دیگه چی ازم برمیاد الان . احمقانه ترین محدودیت های ممکن رو داشتم.از کدوما ...

منم خیلی سختی کشیدم خیلیییی و هنوز مستقل نشدمو تو همون خونم هیچیم از خودم ندارم باید تموم تلاشمو کنم ولی از ذهنم پاک نمیشن کاراشون