2777
2789
عنوان

خدایا اومدم ثواب کنم کباب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد خودمو فوشدادم صلولت فرستادم خواهرم بخوابه صداشونو نشنوه ها😭😭😭

واقعا واسم سوال شده صدا چ جوری میدادن.اخه ادم اگه محدودیت باشه تو سکوت انجام میده مثل قدیما ده نفر زیر کورسی بودن پدر مادره انجام میدادن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگه اونا تو حال بودن  کارتون اشتب بوده باید اونا میومدن تو اتاق شما میرفتین تو حال

اره تو حال بودن ،نمیره مامانم بابام همیشه با دعوا باهاش رابطه برقرار میکنه

واقعا واسم سوال شده صدا چ جوری میدادن.اخه ادم اگه محدودیت باشه تو سکوت انجام میده مثل قدیما ده نفر ز ...

واقعا متنفر شدم دیگ از هر چی رابطه است .دلم واس خواهرم میسوزه

واقعا واسم سوال شده صدا چ جوری میدادن.اخه ادم اگه محدودیت باشه تو سکوت انجام میده مثل قدیما ده نفر ز ...

والا سوتی هم نمی‌دادن،،،،الان تو خونه های بزرگ اتاق ‌‌‌‌‌دارهمه باز از این سوتی ها دارن 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
والا سوتی هم نمی‌دادن،،،،الان تو خونه های بزرگ اتاق ‌‌‌‌‌دارهمه باز از این سوتی ها دارن 

دقیقا

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

حالا چرا اینقدر طولانی ؟!!!,خو مادرت حق داره ،،،بکم کوتاه کنه ،مادرت خسته میشه دفعه ی بعد تنلیش میشه

چی بگم والا .من خودم متاهلم والا نهایت ۱۰دیقه ی ربع ن دوساعت

با این صداهایی که شما گفتی میدادن فکر نکنم مامانتون همچینم بی میل باشه🙄ببخشید البته

ن مامانم صدا نمیداد بابام و صدای ...من خودم میدونم مامانم خیلی سرده