2777
2789
عنوان

خدایا اومدم ثواب کنم کباب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اینا آبو واز کردن گفتم خدایا شکر تموم شد دیدم ن باز صداشون میاد خودم جیشم گرفت 😅 چ خاکی بریزم سرم نتونستم دیگ تحمل کنم رفتم حموم😅🤦اومدم خوابیدم مامانم اومد درو باز کرد میخوای بری دسشویی گفتم ن گفت آخ برق روشن بود گفتم ن😫

ببخشید پدر و مادرت باید رعایت کنن!! بچه ها خیلی کنجکاو و حساسن، سه سال پیش پسر دوستم ۹ سالش بود اومده بودن خونمون ، تو اتاق پسردم بردمش بازی کنه بهم  گفت خونه شما دیواراش محکمه؟گفتم اره، گفت صدا نمیاد ؟گفتم نه صدای چی؟گفت اخه خونه ما شبا همش صدای جیغ میاد😐گفتم شاید جغدی حیوونی چیزیه! گفت نه  جیغ مامانممه از تو اناقشون صداش میاد نمیدونم چرا جیغ میزنه، اداشم در میاورد کاملا مشخص بود چی شنیده.😖😖حالا این پسر الان ۱۲ سالشه واقعا وقیح شده، هر بار دیدمش داره یه جای آدمو دید میزنه. اصلا از حالت معصوم و بچگی خارج شد. راسته میگن این چیزا بلوغ زودرس و زمینه انجراف میاره. دلمم واسش میسوزه

به دوستمم همون موقع گفتما، گفت نه این خواب میبینه شبا😒.