2777
2789
عنوان

با این مقدار پول چیکارا میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خونه بخر .. بده اجاره حالشو ببر .. هم ارزش پولت بیشتر میشه هم سودشو از رو اجاره یا رهن میبری

من خونمو اجاره دادم شرایط خونمم خوب بود ولی شوهرم دلش نمیاد کرایه زیاد بگیره ما خودمونم زندگیمون گل و بلبل نیست از صبح تا بوق سگ جون میکنیم 

هرچی از اجاره میگیریم پنج برابرش  خرج خسارت به خونه میشه واقعا نمیصرفه برای من

خونه بخر البته جایی که قابلیت رشد و نقدشوندگی داره. زمین با این قیمت مصالح اگر خودتون پیمانکار و ساختمون ساز نباشید دیگه نمیشه ساخت

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ممنون ایده خوبیه

اگر اینجا بخری بیشترین سود رو میکنی عزیزم

فقط باید با یه کاربلد بری بازدید و یک سری اطلاعات هست که باید بدونی حتما هم مدارک رو استعلام کن 

من هنوز که هنوزه اون شخصی که بهم پیشنهادش رو داد دعا میکنم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
معلومه ک پولداره

نه عزیز الان دیگه با بیست سی میلیاردم نمیشه گفت کسی پولداره یا نه چون همین خونه ای که توش زندگی میکنی حداقل چندمیلیارده این مبلغ پولا پول تو جیبی خیلیاهم نیست

من خونمو اجاره دادم شرایط خونمم خوب بود ولی شوهرم دلش نمیاد کرایه زیاد بگیره ما خودمونم زندگیمون گل ...

عزیزم خب قبلش باید شرط کنید که هر نوع خسارتی بزنن از پول پیش کم میکنید.. طلا هم خوبه ولی امنیت نداره اگه گاوصندوق داری خوبه.. ولی خونه بهتره حتی اگه اجاره ندی

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
عزیزم خب قبلش باید شرط کنید که هر نوع خسارتی بزنن از پول پیش کم میکنید.. طلا هم خوبه ولی امنیت نداره ...

پول پیشم زیاد نیست اگه اونم ازشون بگیریم که خیلی زشت میشه میدونی چیه شرایط سخته منم دارم از زندگیم میزنم واقعا خیلی کم پیش میاد یه کفش بخرم واسه خودم ولی واقعا دلم نمیاد نه بیرونشون کنم نه اجاره رو زیاد بنگاهی میگفت قیمتی که میگیری یک پنجمه مبلغ واقعیه ولی چیکارکنیم اونم مثل من گرفتاره 

همسرم میگن با شراکت دوستشون یه ماشین سنگین بخریم و بدیم کسی کار کنه و ۴۰ درصد ازش بگیریم نظرتون چیه؟البته با این پول ماشین خوب و جدید نمیشه گرفت اگه شریکمونم همینقدر بزاره 

پول پیشم زیاد نیست اگه اونم ازشون بگیریم که خیلی زشت میشه میدونی چیه شرایط سخته منم دارم از زندگیم م ...

شما وقتی شرط کنید و ببینن مصمم هستی مطمئن باش مواظب خونه هستن از ترس اینکه از پول پیش یا رهن نزنید فقط تو قولنمامه هم باید قید کنید..‌. بعدشم هر جور حساب کنی رشد خونه بهتره و اینکه واقعیت اینه خودتم زندگی کنی بازم نمیتونی خونه رو لای پنبه نگه داری دیگه .. باید کنار بیای

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 18 دقیقه پیش
2791
2779
2792