2789
عنوان

راهنمایییی

38 بازدید | 2 پست

من تو قهرمون با عشقم ۱۰ قهر بودم که خودم یهویی الکی باهاش قهر کردم   اومدم با پیج فیک امتحانی باهاش حرفیدم و اینا بعد بهش پیشنهاد دوستی دادم  و قبول کرد و قرار شد بعد ۱۳  مثلا همدیگرو ببینیم که من این مدته باز  به بهونه های متخلف پیچوندمش که دوباره یه امتحانی کنم که شاید اشتباه کرده باشم    خودم برگشتم بهش زنگ زدم و بینمون خوب شد  تا دیروز دوباره با همون پیچ فیک پیام دادم  جواب داد 💔🖤 و گفت جواب چیو بدم وقتی بهم اعتماد نداری نمیای ببینمت 💔💔💔  میبینید حتی وقتی من برگشتم بازم جوابشو داد  توقع نداشتم 💔 

فقط بچه ها پریروز از صبح باهاش قهر بودم  که فردا عصرش بهش زنگ زدم   تو جاده بود آهنگ هیراد گذاشته بود  غمگین.   داشت گریه می‌کرد  گفت بد جور دلتنگت  بودم  جنون گرفته بودم از ساعت چهار ونیم زدم بیرون اصلا نمیدونم تا کجاها رفتم و..... گفتم واسه چی گریه میکنی گفت  بخاطر تو  ههه   خلاصه خیلی  میگه عاشقتم تازه میگه دوست ندارم  عاشقتم  هههه از ازدواج هم چند باری حرف زده بود حتی از بچه  تا دیشب 😏😏💔 واقعا نمیفهمم  کدومو باور کنم عشقشو یا خیانتشو  

نمیخام جای اشتباه دل ببندم چون قبلا سرم اومده و اشتباه بود خیلی زجر کشیدم تا فراموشش کردم. الان اینم انگار دارم اشتباه میکنم ولی چون وابستش شدم سخته ازش جدا شدم 😔

معلومه ک خیانتش واقعی تره

عشق همچین آدمیو قبول کنی؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه بازی احمقانه 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: