2777
2789

خخخخ دغدغه ات رو خیلی دوست دارم عاشق این تاپیک شدم 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دغدغه هات قربون جرررررر😂😂😂😂😂

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆               خواهر ها میشه یه صلوات بفرستین من زودتر مشکلاتمون حل بشه برم سر خونه زندگیم👩‍❤️‍👨
قضیه اشنایی با زنشو امروز خوندم خندم گرفته بود

میشه یکمش بگی

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆               خواهر ها میشه یه صلوات بفرستین من زودتر مشکلاتمون حل بشه برم سر خونه زندگیم👩‍❤️‍👨

ندیدمش والا😁😁😁

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا
میشه یکمش بگی

از خواب بیدار شده بود دیده بود یکی دماغ تو دماغه باهاش. بعد گفته بود خدایا این کیه چقد خوشمزست. گفته بود زنته. گفته بود خوبه فقط یه ذره ارایششو کمتر کن.  

آقا
اگه نمیترکونیدم برو از جَ.نَتی بپرس

من یبار گفتم تعلیقم کردن 😂

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
از خواب بیدار شده بود دیده بود یکی دماغ تو دماغه باهاش. بعد گفته بود خدایا این کیه چقد خوشمزست. گفته ...

آبروی هرچی آدم بودو برد یعنی چه؟؟😐😅

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭
تو نت زدم ولی عکس درستی برام نمیاره

دختر شوخی میکنم .ببین نسل به نسل فرق داره احتمالا اونا انسان های اولیه بودن زیادی بزرگ و هیکلی بودن 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی