2789
عنوان

افسردگی

170 بازدید | 21 پست

سلام خیلی دلم گرفته تو اوج جوونی افسردم نمی دونم چیکار کنم هم سن هام خیلی شادن و بیخیال..من دوتا بچه هم دارم همش تو گذشتم و تز درون کوچکترین چیزی بچه خود خوری میکنم رفتارای اطرافیان خیلی رو وهنم تاثیر میذاره واقعا چکار کنم نی نی

من که خیلی وقته افسرده ام 🖤🖤🖤🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما احیانا کمر درد سردرد داشته باشیم ۵تا دکتر عوض میکنیم وبرای درمان وقت وانرژی میزاریم 

ایم حالت ها طبیعی هست وبرای خیلی ها پیش میاد 

فقط جدی بگیر ودکتر برید 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

واسه خودت زندگی کن ، چرا فکر میکنی همه شادن هیچوقت ظاهر زندگی بقیرو با باطن زندگیت مقایسه نکن این افسردگی رو پله ای برای ترقیت ببین و حس بد ازش نگیر ، چه عالی که دوتا بچه داری قدردان این دو کوچولوی قشنگ باش اونا واست مثل هدف باید باشن مثل دو هدیه 

۲۴

وای من فکر کردم ۹ سالته دو تا بچه داری یه لحظه 😑 عزیزم برو روانشناس حرف هاتو بزن بهش 

چیز هایی که اعصابتو خورد می‌کنه بنویس بعد داره کن خالی شی 

نفس عمیق بکش و چشاتو ببند ب جریان هوا فک کن تو بدنت 

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
نه دکتر نرفتم ولی خیلی وقته میخوام برم کل زندگیمو از بچگی وناراحتیامو بگم سبک شم وببینم‌چی میگه

دارو ننداز هااا سعی کن با روانشناس درمان شی 

دارو فقد راه فرار کوتاه مدته وابسته یشی بد میشه برات 

خودش یه عالمه عوارض داره

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
نه دکتر نرفتم ولی خیلی وقته میخوام برم کل زندگیمو از بچگی وناراحتیامو بگم سبک شم وببینم‌چی میگه

بله حتما کمک بگیر لازمه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
واسه خودت زندگی کن ، چرا فکر میکنی همه شادن هیچوقت ظاهر زندگی بقیرو با باطن زندگیت مقایسه نکن این اف ...

بی محلی و بی محبتی خانو

اده شوهرم هم بیشتر افسردم کرد...

بنظرشما چرا من اینقدر از مادرشوهر وخواهرشوهر انتظار محبت دارم خودم موندم چرا؟؟؟