تقریبا ۸،۹ساعت😐از خواب بیدار میسم گوشی دستمع مکز اینکه بلند برا غذا درس کنم یا یکی و دو ساعت خونه تمیز کنم اونم وسطاش هی میام به گوشی سر میزنم
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مگر اینکه مهمون برم یا کاری داسته باسم که خیلی کم پیش میاد 🚶♀️
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه دا در بفل سنگ نگه میدارد
حرف قشنگیه🙃