2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من بیدارم ولی خوابم میاد ولی دلم نمیاد بخوابم خودمم نفهمیدم چی گفتم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

مه لقا خانم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

من

بخون👈☺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱خدایا سید علی خامنه ای را برای ما حفظ کن🙏#جانم_فدای_رهبر❤ من همون دختر کم حجاب ولی عاشق رهبرم وانقلاب🌹💚انقلاب ۵۷ انفجار نور بود😍👌💛.....خدایا شکرت ، ممنون که همیشه هوای ما رو داری💓همه چیو بسپار به خدا آخه هر محالی با خدا ممکنه🥺😍🥰    مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟!😍           چقدر زندگی واقعیمون میکنیم؟و چقدر شدیم اسیر دست رسانه هایی مثل بی بی سی و‌‌‌‌..؟ میدونستید امریکا و انگلیس مردمش باید پول بدن تا تلوزیون ببینن؟ حالا چرا دلشون سوخته و دارن اخبار رو رایگان برای شما نشون میدن؟ امام حسین مردمی کشتن که تحلیل سیاسی نداشتن‌! مراقب باش مثل مردم کوفه نباشی😊😉 ❤حسبی الله❤خدا برای درمان تمام دردهای من کافیست💪💖الله اکبر✋الحمدالله💫استغفرالله🧡الهی العفو🥺سبحان الله✌خدا می داند!وبس💕برای حاجت روایی: یک سوره واقعه بخونید بعدش یک سوره توحید بعدش ۷تا یاالله و حاجتتون بگید! التماس دعا