2777
2789
عنوان

درد تخمدان سمت چپ نشونه چیه؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 38948 بازدید | 51 پست
ان شاالله که هیچی نباشه…. ممنونم  وای از سونوی واژینال خیلی بدم میاد😭

منم.. وای چه روزایی رو گذروندم😭 ولی دکترم همیشه میگف واژینال بهتره.. 

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین بعضی دردهای تخمدان اورژانسی هستن مثل تورشن تخمدان یا بارداری خارج رحمی یا کیست هموراژیک تخمدان که معمولا درد شدید دارن یه مسکن استفاده کن اگه بهبودی نداشتی یا دوباره زود شروع شد برو اورژانس 

خیلی سخته🥺🥺😭بخدا ما خانوما چه دردایی رو میکشیم یک دهمش رو مردا نمیکشن😢😢😢

تازه منت هم میذارن سرمون..  به دلم افتاذه چیزی نیس انشاالله..  یه مسکن بخور بهتر شی  عزیزم

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃
ببین بعضی دردهای تخمدان اورژانسی هستن مثل تورشن تخمدان یا بارداری خارج رحمی یا کیست هموراژیک تخمدان ...

البته ان شالله که اینا نباشه من خودم تخمدان چپم زیاد درد میگیره هی میگیره ول میکنه 

ببین بعضی دردهای تخمدان اورژانسی هستن مثل تورشن تخمدان یا بارداری خارج رحمی یا کیست هموراژیک تخمدان ...

عه واقعا؟؟ باشه حتما 

الان میرم  مسکن میخورم اگه خوب نشد میرم اورژانس ممنون از راهنماییتون🌹🥺

البته ان شالله که اینا نباشه من خودم تخمدان چپم زیاد درد میگیره هی میگیره ول میکنه 

برا من والا این یکی سابقه نداشته…. تو این چندسال البته همه جام حداقل یبار درد گرفته غیر از تخمدانم😅فقط همین یکی مونده بود🤦🏻‍♀️

ان شاالله که خیره

راضیم به رضای خدا

منم چند وقته درد دارم.. هی خودمو زدم به اون راه نمیرم سونو..  خدا به خیر بگذرونه.. تاپیمت مرا ب ...

نه بابا توروخدا اشتباه من رو نکنید… من قبل از اینکه پولیپ رحم بگیرم ضخامت اندومترم زیاد بود توجه نکردم شد پولیپ…. الان امیدوارم هرچیه یه چیز ساده باشه زود خوب بشه هم مال من هم مال شما

سلام علتش چیه منم همینجور میشم جدیدا البته تا یک هفته هست و خوب میشه درست یک هفته بعد پریودیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز