fatimk مدیر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 عنوان عروسی جاریمه | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 50 پست بچه ها عروسی جاریمه برادر شوهرم واس عقد من ۱ ملیون داد میخوام واس عقدش طلا بخرم ولی زیر ۲ ملیون😐😐چیزیپیشهاد ندارید؟نگید خب نداری طلا نخر نمیتونم رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید. 1402/01/26 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 البته عزیزم شما الان عقد هستی خودتو برای هدیه برادر شوهر اذیت نکن . بزار شوهرت هر چی دلش خواست بده. ... شوهرم سپرد ب من گف من بلد نیستم چیکار کنم رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 خب ۱۵۰۰پول بده خوبه دیگه ازپارسال تا الان.چه توقعاتی دارنا...چکاربه حرف اون داری طلا قشنگ تر نیست؟ رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
fatimk مدیر استارتر عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 1200 آره عزیزم حب جوان بدبخت چکار کنه با این گرونی خیلیا الان نقره یا بدل برمیدارن اره دقیقا پارسال ک خریدم میگفتم ضرر کردم کی با این قیمت طلا میخره دیگ حال از پارساا تا الان سر همون سود کردم:) رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
یاس9570 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 4072 طلا قشنگ تر نیست؟ نه عزیزم طلایی که با ۱۵۰۰بخری اصلا قشنگ نیست وبه چشم نمیاد.۱۵۰۰پول بده دیگه ۵۰۰تومن بیشتراز پارسال تاالان خیلیم خوبه 💜خدابامن است💜
دخترسرخپوست عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 1567 طلا قشنگ تر نیست؟ خب برای هدیه عروسی چرا طلا قشنگه اما بلاخره باید به چشم بیاد با این مقدار پول طلای خیلیی ظریفی که عموما برا بچه ها میگیرن میشه خرید، برا طلا حداقل باید ۵ یا ۶ تومن هزینه کنی
آف عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 3056 طلا قشنگ تر نیست؟ چراایشالا همیشه پولاتون رو در راه شادی خرج کنیدماهم عروسی پسر داییم نرفتیم قبل عیدچند شب پیش رفتیم جایی اونا هم بودنچیزی همراهمون نبود شوهرم یه چک کشید گذاشتم پاکت دادم🫠🤪من شرایط دعوت کردن کسی رو ندارم و جایی هم معمولا نمیرم