2777
2789
عنوان

عروسی جاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 50 پست

پارسیان بگیر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سکه پارسیان

ن زشته جاریم میخوادسکه ربع بده

سال ۹۰ عقد کرده و شوهرم و برادر شوهرم بهش  هر کدوم ۲ تا النگو دادن مجندع ۴ تا

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.
عزیزم زیر ۲ تومن خیلی طلای سبکی میشه ،اصلا به چشم نمیاد  پیشنهاد میدم سکه پارسیان بگیری

پارسیان زشته اخه🥺

این فیمت خیلی طلای کوچیکی میشه اصلا به چشم نمیاد. کارمزد و سود هم میاد روش واقعا سبک میشه. بنظرم سکه پارسیان بگیرید بهتره. 

گالری طلای پاینده بزنید اینستا. طلاهای سبک و قشنگ زیاد دارن و مرتب استوری با قیمت میزارن

😂😂جدیمممم

خدایشش منم جدی گفتم شما هرچی بخوای بگیری بیشتر از ۲ تومنه  از این سکه ها چند صوتی البته قیمتاشونو الان خبر ندارم ولی فکر کنم زیر دو تومن پیدا بشه 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
من یه انگشتر خریدم ۲۹۰۰ الان پایینتر اومده ولی ۲ تومن میتونی یه مدال بگیری براش

گردبد دیدم‌میخوایید مولشو بزارم؟ همشون زیر ۲

وگرنه که همون یک تومن بیشتر دیده میشه تا باهاش طلا بخرین باهاش چس مثقال طلا میشه با عرض معذرت🥲

🤣ن‌ داحت باش ولی ۱ ملیون بدم تندی میگن همین ک دادیم پس داد

کسی که هدیه میده دیگه منت نمیزاره ادم اندازه جیبش هدیه میده بیخیال بردار شوهرت  اندازه وسعتو ...

من خدم درگیر‌جهزیم شوهرمم ت خونه سازی باور کنید بحث هدیش نیست دسنمون‌یکم‌بستس و نمیتونم همون ۱ بدم🥺😂

با این مقدار واقعا طلای به درد بخوری پیدا نمیکنی، یه ماه پیش بود یه انگشتر گرفتم اصلا به چشم نمیاد ۴و ۲۰۰ پولش شد نگاش میکنم باورم نمیشه بابت این چُ س مثقال طلا ۴ تومن پول دادم

شمام با این مقدار پول سکه پارسیان بگیری بهتره یا همون پول رو کارت هدیه بگیر بده