2777
2789
عزیزم درخواست آمده  اما روی صفحه پیدا نمیشه!!!!

سلام من شما رو توی تاپیک سپاس ۱ دیده بودم

شما اطلاع دارید سپاس چرا دیگه نیست؟ 

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
سلام من شما رو توی تاپیک سپاس ۱ دیده بودم شما اطلاع دارید سپاس چرا دیگه نیست؟ 

سلام جانم

نه اطلاعی ندارم 

اما از اون دسته تاپیک های مشابه دیدم. 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم هایی هستن‌ که دست و پا ندارند ولی دارن زندگی میکنن زندگی نعمتیه که بهت بخشیده شده، خودت رو به خ ...

دقیقا 👌👌👏👏👏👏👍👍👍👍👍

تو کوچه ما دختری هست دست نداره پشتش یه قوز داره .. قدش اندازه بچه چهارساله هست ... دیشب توی احیا یه کسی بهش بامیه تعارف کرد.. نگاه کرد گفت نمیخوام ممنون ... ولی احساس کردم دلش خواست ولی چون با پا باید برمی‌داشت نکرد این کارو... دانشگاهم میره درس میخونه ...  اگه به خودکشی کردن هست این طفلی که مطمئن هست هیچ وقت ازدواج نمیکنه و با پا همه کاراشو میکنه و همه یه جوری نگاهش میکنن ... این چی بگه ... به جاش داره تلاش میکنه تا موفق باشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
سلام جانم نه اطلاعی ندارم  اما از اون دسته تاپیک های مشابه دیدم.

برام سوال بود که چرا سپاس دیگه نمیاد سایت 

ممنون 🌸

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
دقیقا 👌👌👏👏👏👏👍👍👍👍👍 تو کوچه ما دختری هست دست نداره پشتش یه قوز داره .. قدش اندازه بچه چهار ...

هیچ دلیلی توجیه نیست 

درسته سخت.. 

اما تلاش میکنه 

که مدیون خودش و رسالتش روی کره ی زمین 

و خدای خودش نشه.. 

آفرین به همتش. 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

دقیقا 👌👌👏👏👏👏👍👍👍👍👍 تو کوچه ما دختری هست دست نداره پشتش یه قوز داره .. قدش اندازه بچه چهار ...

واقعا احسنت به این دختر که از نعمت زندگی با تمام قدرتی که داره استفاده میکنه 👏🏻👏🏻🤩

زندگی واقعی همینه 👌🏻👌🏻

آدم هایی هستن‌ که دست و پا ندارند ولی دارن زندگی میکنن زندگی نعمتیه که بهت بخشیده شده، خودت رو به خ ...

ببین عزیزم خیلی فرمایش شما جالب بود 

میدونی الان خیلی ها تو صف پیوند عضو هستند 

حاضرند تمام زندگیشون بدند و وپای اون شخص وخانوادش بریزند که اهدا عضو کنه.. 

شب و روز ندارند بندگان خدا 

حالا خدا رایگان این همه نعمت و سلامتی داده 

به خدا که این حق ولی نعمت نیست.. 

خدا به خاطر بعضی افکار ما رو ببخشه  ... 

ببین عزیزم خیلی فرمایش شما جالب بود  میدونی الان خیلی ها تو صف پیوند عضو هستند  حاضرند ت ...

واقعا همینطوره

یه جا یه جمله خوبی خوندم که آدم ها معمولا چیزایی که دارند رو نمیبینن و به داشتنش مثل یک حق طبیعی عادت میکنن...

اغلب فکر میکنن شیطان یه چیزیه بیرون و میاد آدم رو گول میزنه، ولی شیطان همین افکار و همین قدر ندونستن هاست.

کاش به زندگی عادت نکنیم، بلکه هر روز که بیدار میشیم دنیا رو از نو ببینیم، نور و رنگ و درخت و تک تک چیزهای اطراف مون رو

عمر همچون جوی، نو نو می‌رسد

مستمری می‌نماید در جسد 😊💫

یا الله به چه علت؟ 

میخاست مامان باباشو بترسونه اون یکی دوستشم روز هفتمش بخاطر این یکی خودشوکشت الان دوتا دوستام فوت شدن نفر اول عشقم بود از دوست بالاتر بود😭😭 دلتنگشم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
میخاست مامان باباشو بترسونه اون یکی دوستشم روز هفتمش بخاطر این یکی خودشوکشت الان دوتا دوستام فوت شدن ...

اینقد که میتونی برای اثبات عشقت و دوستیت 

از خدا تو این ماه عزیز براشون استغفار بطلبی

خدا بیامرزه 

فاجعه خیلی بینهایت بزرگیه

اینقد که میتونی برای اثبات عشقت و دوستیت  از خدا تو این ماه عزیز براشون استغفار بطلبی خدا بیا ...

اره دارم سعی میکنم نمازای قضاشو هرچقدر درتوانم هست بخونم من خودم کلی نماز قضا دارم اما برای دوستمو دلم نیومد با این حالم دارم سعیمو میکنم اما راستش دلم نمیره جتی برا‌ فاتحه بخونم باورم نمیشه ک نیست نمیتونم ی جوریه اخه💔

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
اره دارم سعی میکنم نمازای قضاشو هرچقدر درتوانم هست بخونم من خودم کلی نماز قضا دارم اما برای دوستمو د ...

به خاطر این نیت صافت 

خدا برات صدها برابر در اخرت جبران کنه.. 

اما خودکشی باخت و سوزاندن سرمایه ی عمر 

به حق این ماه شامل تخفیف خدا بشند.. 

عاقبت بخیر بشید عزیز❤

تو مجردی و و ظاهرت از نظر خودت مناسب نیست من ظاهر زیبایی دارم و شوهر اما همیشه افسردگی دارم از رفتار هایه نا ب هنجار همسرم اما هرگز ب خودکشی فکرم نمیکنم کسی هم خودکشی کنه دلم براش نمیسوزه 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
به خاطر این نیت صافت  خدا برات صدها برابر در اخرت جبران کنه..  اما خودکشی باخت و سوزاندن ...

ممنون دعاکنید دوستم بیاد به خابم خیلی دلتنگشم🥺😔