2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی شخصیت 

اعتماد به نفست 

وعزت نفست کار کنید 

کتاب مطالعه کنید گلم.... 

و برای دریافت انرژی الهی 

قلبتون رو آماده کنید 

که آرامش بیشتری سهم تون بشه... 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بابای من بد شده.از یه ادم خیرخواه و مهربون تبدیل شده به یه ادم مغرور که فکر میکنه هیچ خطا و گناهی نم ...

شما همچنان نیتت خیر باشه 

خدا برات بسازه 

عزیز دلم خدا حفظ کنه والدین رو براتون

به اطرافیانمون فرصت بیشتری بدیم. 

باشد که نون قلب مون رو بخوریم. 

مامانت رو ببوس گلی🌹

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

منم الان داشتم با خودم میگفتم حالا که شوهر و پسرم خابن برم رو‌اینه بنویسم گفته بودم خیلی خستم و برم ...

خسته ... گلم همه خسته هستیم .. ولی واقعا خستگی این دنیا در برابر خستگی اون دنیا شرف داره .... بخاطر پسرت نکن این کارو به بعدش فکر کردی ... ماخودمون گاهی میزنیم بچمونو که نه ماه تو شکم داشتیم و چند سال زحمتشو کشیدیم... بعد فکر کن کسی دیگه بیاد چه جوری میخواد براش مادری کنه ؟

برنامه زندگی پس از زندگی خیلی کمکت میکنه نگاه کن  دیدت نسبت به گناه و دنیا تغیر میکنه 

برات صلوات فرستادم ان شاالله خدا کمکت کنه دستتو بگیره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نه فراموش نمیشه دوست من 4 روز به عید خودکشی کرد من هنوزم ازفکرش با نمیتونم بخابم همه داغونن 

یا الله به چه علت؟ 

آدم هایی هستن‌ که دست و پا ندارند ولی دارن زندگی میکنن

زندگی نعمتیه که بهت بخشیده شده، خودت رو به خاطر جامعه ای که هر جور باشی یه حرفی برای گفتن داره میخوای بکشی؟!!

به خودت اینقدر القا نکن و در مقابل القائات جامعه هم محکم بایست 

زندگی نرم افزار نیست که یک نسخه روی همه نصب بشه و به یک روش پیش بره!!!

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
ممنون از راهنمایی هاتون اگه ممکنه چندلحظه میاید اونطرف 

عزیزم درخواست آمده 

اما روی صفحه پیدا نمیشه!!!!