2777
2789
نمیسوزن فراموش میکنن راحت 

نه فراموش نمیشه دوست من 4 روز به عید خودکشی کرد من هنوزم ازفکرش با نمیتونم بخابم همه داغونن 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فکر میکنی فقط خودتی که ارتباط اجتماعی زیادی نداری یا چهره معمولی ای داری؟ملیونها میلیون   مثل تو هستند که دارن زندگی میکنند و امیدشونو از دست نمیدن تازه خیلی ها هم هستند که از نعمت سلامتی ای که تو ازش بهره مندی  هم بی بهره هستتد و زندگی واقعا طاقت فرسایی دارند و آرزو میکنند که مثل تو بودند پس خدارو شکر کن و از رحمت خدا ناامید نشو .مطمین باش که برای خونوادت  خیلی خیلی مهم هستی این افکار منفی رو کنار بزار .  

[QUOTE=285571561]نمیسوزن فراموش میکنن 

اینو چون الان دلت خیلی پره میگی 

والا یه وقت دیگه توی حال بهتر با فکربازتر ددموردش فکر بکنی کاملا به حرف من میرسی عزیز دلم.

حالا مگه اونی که قیافه داره به کجا رسیده ‌

منم الان داشتم با خودم میگفتم حالا که شوهر و پسرم خابن برم رو‌اینه بنویسم گفته بودم خیلی خستم و برم ...

عشقم هیچوقت این کار نکن زندگی پس از زندگی میبینی بببینش بببین چی در انتطار کسایی که خودکشی میکنن 😭😭😭 نکن اینکار قوی باش میدونم خ  سخته من نفسم از جا گرم بلند نمیشه تکه تکس وجودم و روحم و جسمم اما عاشق خدام  از رحمتش نا امید نمیشم حتی اگه بدتر از اینم بشم . میدونم این دنیا اخر راه نیس 

برا *شفا* من  یه حمد از ته دلت میخونی🥺بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱💫🌱✅️وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏       موهامو ناز کنی؟🙏.             گریه کنم 🥺           گریه کنم 🥲             گریه کنم 😭حذف تاپیک         

بله که مهمه شخصیت فرد ارزش فرد جدای از قیافه و این چیزها هست مگه با قیافه و شغل و درس ارزش آدمیزاد تعیین میشه ؟مثلا حضرت آدم پیغمبر بود ولی ممکنه زیبارو و باسواد نبوده باشه .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

الان مثلا همه از دم طبیعی ونچرال خوشگلند 

باید برند خودکشی کنند دختر خوب؟! 

مراقب روحت باش گلم... 

ارتباط اجتماعی به اندازش خوبه... 

اندازه نگه دار که اندازه نکوست😘

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اون ادم که البته نباید بهش گفت ادم.‌‌..یعنی مغز الاغ خورده بخاطرنداشتن  قیافه و خواستگار و موقعیت اجتماعی بخواد خودکشی کنه.هنگ‌کردم بخدا....اقلا برای چیزایی که ارزششو دارن خود کشی کنید🤨🤨🤨🤨🤨🤨🫨🫨🫨🫨🫨متاسفم برای ادمایی که تاکم میارن خودکشی میکنن

بالاخره بابات هست  از گوشت و پوست خون هم هستید  اگر ممکنه جوش بده  کمک کن به اصلاح ...

بابای من بد شده.از یه ادم خیرخواه و مهربون تبدیل شده به یه ادم مغرور که فکر میکنه هیچ خطا و گناهی نمیکنه،به بقیه فخر میفروشه و تحقیرشون میکنه.من اینقدر برای مامان و بابام خدمت کردم که بابام طاقت یک روز قهر منو نداشت اما این سری اینقدر از خودش و ظلماش و فخرفروشیش خسته شدم که کنارگذاشتمش و واقعا میخوام فقط برای مامانم جبران کنم عمر رفته شو😭بمیرم برا مامانم

تنها کسی که میتونه کمکم کنه شوهرمه ولی نه باهام همدردی میکنه نه به حرفام گوش میکنه هروقت میخام درددل ...

مطالب تاپیک  اینارو بخون کمکت میکنه 

@دختر_گرانبها      

@nation_of_love      

@بانوآرتمیس    

@گلبوته__خانوم    

مطالب همسر داری و وویس مشاور خانواده ها مثل کلید مرد از دکتر حبشی و معصومه حاتمی گوش کن ..اینارو هم بتون خیلی خوبن

یا وَدود ۱۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه 

سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم 

و افزایش محبت زن و شوهر 

یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیر

در حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم  زدم بالای گازم تا یادم نره 

سوره ولعصر صبوری میاره  خیلی خوبه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نه اخه من داشتم میگفتم خوش به حال کسی که خودشو میکشه مامانمم موافق ازدواجم نیست اما  چون مرد ...

نه خودکشی در هیچ شرایطی خوش بحالی نداره ، درسته ازدواج هم باید موفق باسه نه هر ازدواجی ولی خب اگه اهلش و آدم مناسبی باشه حتما ازدواج کن حواستم به مادرت باشه