2777
2789
احساس میکنم مرگم برا هیچ کس مهم نیس

دوست منم همین حس و داشت و فقط میخواست خانواده شو امتحان کنه ولی الان نزدیک ۱۰ ساله که زیر خاک خدا رحمتش کنه باباش چه زجه های می زد چون لحظه آخر بغل باباش بود گفته بود فقط میخواستم امتحان تون کنم اگر فرار باشه از دستم بدین چقد ناراحت میشین 

عزیزم شما افسرده شدی حتما برو مشاور به خودت تلقین کن خوب میشی بخا ک خوب بشی تاپیکای منو ببین دوست منم افسردگی گرفت نخاست خوب بشه قبول نکرد افسرده شده باورش نسد مرگش برای کسی مهمه الان رفت همرو داغون کرد باباش کارش هروز گریس ما دوستاش جامون هروز توقبرستونه کارمون بوسیدن مزارشه به جای صورتش مامانش دیوونه شد نکن لطفا اروم باش 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مورد خوب پیدا شد ازدواج کنید ـ اما رابطه پدر و مادرتون رو هم محافظت کنید  شما امید هر دو ه ...

من عاشق بابام بودم اما حالا ازش متنفرم

خیلی به مامانم ظلم میکنه

نمیخوام ازدواج کنم میخوام برای مامانم جبران کنم هرچی که بابام نکرده رو

عزیز دلم چه حرفیه که می زنی؟ معلومه که مهمه.

در ثانی، آخه اینها چه دلایلی هستن که آدم این گناه بزرگ و نابخشودنی رو انجام بده..

باور کن شوهر اصلا آش دهن سوزی نیست، دوست و رفیق که دیگه هیچ(برای روابط اجتماعی که می گی )

دوست منم همین حس و داشت و فقط میخواست خانواده شو امتحان کنه ولی الان نزدیک ۱۰ ساله که زیر خاک خدا رح ...

دقیقا دوست منم میخاست ببینه خانوادش دوسش دارن اما توخاب سنکوب کرد و حتی ندید ما چی به روزمون اومد 🖤😭

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
ببین ما آدمها هممون یه وقتایی خییلی خسته میشیم...رهنمون بدرستی کار نمیکنه ولی اینجور مواقع صورت مسأل ...

تنها کسی که میتونه کمکم کنه شوهرمه ولی نه باهام همدردی میکنه نه به حرفام گوش میکنه هروقت میخام درددل کنم داد میزنه بس کن حوصله حرفاتو ندارم صبح تا شب جون میکنم اخرم ناله میکنی!

من چیکارکنم دردامو به کی بگم مشکلات زندگیمو کجا ببرم دیگه خسته شدم نمیخاد اخلاقشو خوب کنه تا منم از این وضعیت در بیام😭

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
مامانتم احساسی شده وگرنه اونم دلش میخواد به وقتش ازدواج کنی عزیزم

نه اخه من داشتم میگفتم خوش به حال کسی که خودشو میکشه

مامانمم موافق ازدواجم نیست اما 

چون مرد خوب نیست دراصل

اکثر مردم قیافشون معمولیه، خواستگار هم نداری که نداری حالا اگر یه چپر چلاق شوهرت بود الان میخواستی طلاق بگیری یا زیر کتک خرد بشی خوب بود پاشو یه دوش بگیر موهاتو سشوار بکش یه کرم مرطوب کننده و رژ بزن  خودتو تو آینه ببین، هر روز برو پیاده روی، دنبال یه هنر یا کار باش، حالت بهتر میشه 

اونم فکر میکرد مهم نیس؟

اره حتی قبلا گفته بود اگ بمیرمم براکسی مهم نیست اما الان حتی عکسشو ب ی غریبه میدم میشینه گریه میکنه براش شاید باورت نشه اولین مرده ایه ک دیدم ی غریبه هفت پشت براش غش کرد نکن تروخدا 

برای خودت چی مهم نیست ... همین آدم ها یک روز هستن یک روز نه و تمام .... از مرگ کسی ..کسی خوشحال نمیشه همه ناراحت میشن من الان بگم دوستم فوت کرد شما نه دیدی نه میشناسیش ناراحت میشی براش... پس از مرگ شما خیلی ها ناراحت میشن .... ولی بیشتر از همه میدونی کی ناراحت میشه خودت و خدا.  خدایی که بهت جون داده تا بندگی کنی درست زندگی کنی ولی تو راهتو گم کردی و خدارو هم فقط واسه خواسته ها وآرزو های خودت میخوای نه واسه خودش .... پشیمونی اونوقت هیچ کمکی بهت نمیکنه گلم ... توی یه قسمت از زندگی پس از زندگی یه دختری خودکشی کرده بود طفلی شماره و آدرس داده بود به تجربه گر تا واسش حلالیت بگیرن ... ولی اوناهم کاری براش نکرده بودن ... دلم براش خیلی سوخت 

کسایی که خود کشی میکنن اون دنیاخیلی بیچارن خیلی ... فکر کن حتی خیراتی که براشون میدن به روحشون نمیرسه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
برامهم بودن خودکشی نمیکنم برا اینه که دیگه تحمل اینجا موندن و ندارم

عزیزم

فک میکنم هممون به یه مرز خستگی رسیدیم 

ولی زندگی یه جنگه باید تا اخرین لحظه بجنگی 

تو کار خدا دخالت نکن اگه وقت مرگت باشه خودش میارتت بیرون از اینجا

مطمئن باش هیچکس بی دلیل افریده نشده 

من عاشق بابام بودم اما حالا ازش متنفرم خیلی به مامانم ظلم میکنه نمیخوام ازدواج کنم میخوام برای مام ...

بالاخره بابات هست 

از گوشت و پوست خون هم هستید 

اگر ممکنه جوش بده 

کمک کن به اصلاح رابطه شون 

و مواظبشون باش 

خدا برات جبران کنه دختر خوب و خوش قلب❤

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»