خودکشی ممنون حتی اگه پدرت در این روزگار دربیاد، مگه تو خدایی مگه خودت خودتو آفریدی که اجازه داشته باشی خودتو بکشی ، کسی که خودشو میکشه روحش سرگردان میشه عذاب اون دنیاش بیشتر از این دنیاش میشه ، پس تحمل سختی ها بهترین راهه روزهای خوب خواهد امد
کسایی که ۷ودکشی میکنن هیچوقت بخشیده نمیشن فک میکنن خلاص میشن اما هم دنیاشون با دستا خودشون اتیش میزنن هم اخرتشون من خودم خیلی مریصم اونم تو اوج جونی اما زندگیم این دنیا ... اخرتمم نابود نمیکنم
به عنوان کسی که تجربه داره فقط خودتو بچسب و زندگی کن واقعا هیچ چیزی ارزش نداره بری به استقبال عزرائیل
اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...
همین امروز یکی از فامیلای دور بابام که یه دختر بود و سیزده چهارده سال سن داشت بخاطر اینک باباش دعواش کرد آدامس خرسی تتو زد دستش خودشو دار زد و خودکشی کرد :) دختر آخه فکرشو کن !!! هیچوقت نباید توی عصبانیت تصمیمات احمقانه بگیریم ، توی زندگی اونی شجاعه که زندگی میکنه پس وقتی همه دارن بهت بدی میکنن هیت میدن تو اونی باش که با خودت خوبه ، نمیدونم چند سالته کجایی چه شرایطی داری اما بدون از تو یدونه هست ، دست خودت رو بگیر و از گام های خیلی خیلی کوچک شروع کن تا نتیجه اشو ببینی واست بهترین هارو میخوام ♡
منم الان داشتم با خودم میگفتم حالا که شوهر و پسرم خابن برم رواینه بنویسم گفته بودم خیلی خستم و برم ...
ببین ما آدمها هممون یه وقتایی خییلی خسته میشیم...رهنمون بدرستی کار نمیکنه ولی اینجور مواقع صورت مسأله که خودمون باشیم رو نباید حذف کرد، باید اون شرایطی که توش هستیم یا مشکلی که هست رو یجورایی تغییرش داد و مسأله رو حل کرد...قاعدتا شما هم خودت رو دوست داری با خودت مشکلی نداری اما از شرایط بخصوصی خسته شدی پس کمک بگیر از کسی که میتونه کمکت کنه تا بتونی مسأله تو حل کنی، چرا خودت رو حذف کنی..
وضع جسم زندگی من اگه بدونی.. گلم ناشکری نکن هنوز وقتی ادم بخواد سجده شکر بجا بیاره پیش خدا هزاران چیز برا شکر هست حتی برا من که فک میکنم هیچی ندارم هست ...