2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست
مادرهمسرم یه بار برای کارای دکتری اومده بود اینجا چندروز موند..وقتی سکوت خونمون..وتنهایی منو دید بهم ...

اگه بچه نداری و مشکل مهمی داری جدا شو و واقعیت  زندگیت را هم به خانوادت بگو حتما حمایتت میکنن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم اگه همسرتو دوست داری ومشکلش حل شدنیه قوی باش وزندگیتو نجات بده

خیلی تلاش کردم ولی دیگه نمیکشم...

باورت میشه گاهی یه عروسک خرسی دارم محکم بغلش میکنم وباهاش حرف میزنم؟؟

حالا مشکلت چیه یه ذره بگو کنجکاوم کردی

دوتا آدمیم با دودنیای متفاوت ..

من از روز اول خواستگاری خود واقعیم رونشون دادم..ولی همسرم نه..وبعداز ازدواجمون خیلی از رفتاراش دستگیرم شد

همسرم یه درونگراست ومن یه برونگرا..

توخونمون همیشه سکوت..

هزار بار تلاش کردم ..با شوخی باخنده..با کارای بامزه رفتن پیشش میشستم روپاهاش...لاک زدم..لباس خوشکل پوشیدم..

هدیه خریدن..ولی سرد سرد سرد سردههههههههه

تهش یه لبخند تحویلم بده...برام وقت نمیزاره..مثلا بگم دکتر میخوام برم میگه خانم این کارت عابر برو دکتر‌‌..میگم دوست دارم توباهام باشی..پول مهم نیست ...

گاهی بهش میگم یه بار دلم میخواد بیای دنبالم سرکار..اینقدر ذوق میکنم میبینم همکارام با همسراشون میرن خونه ..یه‌بار بهم بگی بیا بریم بیرون..یه بستنی بخوریم..قدم بزنیم..

همیشه با پیشنهاد خودم رفتیم..سکوت بوده وسکوت..

خودم بامشاور صحبت کردم..گفته همسرم به مشاوره نیاز داره.. وچیزی از کودکی داره رنجش میره..

ولی دیگه نمیکشم...دلم میخواد برم توبغل مامانم وگریه کنم..دلم برای محبت خونه پدریم تنگ میشه

دوتا آدمیم با دودنیای متفاوت .. من از روز اول خواستگاری خود واقعیم رونشون دادم..ولی همسرم نه..وبعدا ...

خیلی سخته میدونم چی میگی منم وضعیتم بدتر از شماست ولی اینکه بچه نداری خیلی خوبه جدا شو

دوتا آدمیم با دودنیای متفاوت .. من از روز اول خواستگاری خود واقعیم رونشون دادم..ولی همسرم نه..وبعدا ...

منم اندازه روز شب با همسرم اختلاف دارم  صبح که می ره سر کار شب میاد اصلا حرف نمی زنه اینگار باید یه حرفی ازش بخری اینقدر بی احساس اینقدر حالم بد کرده اصلا بلد نیست مهربونی ولی من بچه دارم گیر بچه هام 

دقیقا امشب داشتم به همین مسائل فکر میکردم... ولی ببین مشکل ما به شکلی که دعوا هم توش نیست.. همسر م ...

همش میگی خاص خب چی هس این خاص دقیقااا حتی اینجام نمیگی خب چجوری نظرمارو میخوای

لایک نکنید