2777
2789
عنوان

طلاق

284 بازدید | 25 پست

لطفا نپرسید چرا تو فکر طلاقی..❤

تو فکر طلاقم ..ولی یه مشکل دارم اونم این که تاالان هیچ کس ازمشکلاتم خبر نداشته..وهمه به زندگیم وهمسری که دارم غبطه میخورن وتاحالا هزاران بار گفتن خوشبحالش..

همسرم بامن مشکلی نداره..ولی من بااون مشکل دارم..ولی تاحالا به کسی ازمشکلاتم نگفتم..

اگه بحث طلاق رو خانوادم بفهمن.. پدرم کمرش میشکنه.. چون خیییلی روی من حساس...میدونم داغون میشه ازاین که مشکلاتم رو بدونه‌..

نمیدونم چیکار کنم..تحمل ندارم دیگه ..ازبس گریه کردم توتنهایی خودم خسته شدم..بارها به همسرم گفتم بیا بریم مشاوره ولی قبول نمیکنه ..نمیتونم باهاش کنار بیام..چیکار کنم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا نفهمیم مشکلت کجاست چه راهکاری بهت بدیم.دلت یک حا دیگه بنده ؟

نه اصلا..این چه حرفیه..

همسرم اخلاقیات خاصی داره که من نمیتونم اونا رو بپذیرم..

انکار که دارم تنهایی زندگی میکنم.. 

تاپیک قبلی بارداری بود ببین قشنگ فکر کن بچه بیاری هم پاسوزش میشی هم اون بچه تو دعوا و کشمکش شما داغو ...

دقیقا امشب داشتم به همین مسائل فکر میکردم...

ولی ببین مشکل ما به شکلی که دعوا هم توش نیست..

همسر من روحیات خاصی داره.. نمیتونم تحمل کنم

وا چه انتظاری از مردم داری تا مشکل شمار ا ندونیم سر چی قضاوت کنیم اصلا چی بگیم چه حرفا

دوست عزیز..من گفتم دلیل طلاق رونمیخوام بگم ولی این قصد رودارم...فقط مشکلم خانوادم هستن که نمیدونم چه جوری بااین مسئله کنار میان...

دلیل طلاقم الان مهم نیست..

تظاهربه خوشبختی واقعا کار سختیه امیدوارم هرچه که به صلاحته برات اتفاق بیفته

دقیقا دارم تظاهر به خوشبختی میکنم..

ازدور زندگیم خیلی قشنگه...ولی ازنزدیک یه خانم تنهاست که گاهی ازفرط اینکه ازتنهایی خسته میشه..حوصلش سر میره..میزنم بیرون میرم بستنی میخورم وهمینطور پیاده میرم.یه بار شب رفتم پیش یه شهید گمنام.. اینقدر که دلم پر بود...ولی نمیتونستم باکسی حرف بزنم

دلم میخواد گاهی بایه نفر دردودل کنم

دلیلت را به خانواده اش بگو

مادرهمسرم یه بار برای کارای دکتری اومده بود اینجا چندروز موند..وقتی سکوت خونمون..وتنهایی منو دید بهم گفت ازت ردی توخجالت میکشم..به همسرم هم گفت آدم پیش تواز زندگی خسته میشه

خوب همون خانوادت ازت نمی پرسه سر چی اختلاف داری واسه چی طلاق می گیری 

ای بابا دوست عزیز من دارم میگم  مشکلم همین که خانوادم سخته برام که بدونن..چون تاالان فکر میکردن من خیلی خوشبختم..اگه بگم طلاق ودلایلم روبگم..خیلی اذیت میشن