2777
2789
عنوان

نوزاد یک ماهه

354 بازدید | 31 پست

من نوزادم یک ماهه س و دو روز است که مدل دفع ش تغییر کرده و فقط یکبار در روز و اونم به شدت ببخشید یعنی به شدت و پشت سرهم دفع میکنه طوریکه از پوشک بیرون میزنه و کل سر تا پاش مدفوع میشه _ خیلی شدید

این اتقاق هر دو بار به فاصله کم بعد اینکه شیرخشک که داروی اس امپرازول در اون حل شده افتاد

آیا ربطی داره به شیرخشک یا دارو؟ طبیعیه این مدل دفع یا خطرناکه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم تا چند روز ادامه پیدا کنه طبیعیه؟  خودش درست میشه یا باید به دکترش بگم دارو بده؟

والا من یادمه دخترم در طول روز نمیکرد نمیکرد بعد یهوووو جوری میکرد ک از پوشکش میزد بیرون میشستمش دوباره چن دقیقه بعد دوباره تو پوشک جدیدش همین میکرد تو عرض ی ساعت چن پوشک هدر میرفت دوباره میرفت تا فرداش ولی بعد فک کنم  دوماه خوب شد

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
اره عزیزم رفلاکسیه شیرخشک کامفورت نان

دختر منم رفلاکس داشت ببلاک ا ار میخورد

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
چرا دا و رو تو شیر حل کردی

دارو داده بود اس امپرازول

گفت میتونم تو شیرش حل کنم منم دیگه نمیدونم از اینه یا نه

یعنی میگی جدا با آب جوش حل کنم با شیشه شیر بدم؟ چون قطره چکونی خیلی زیاد میشه

والا من یادمه دخترم در طول روز نمیکرد نمیکرد بعد یهوووو جوری میکرد ک از پوشکش میزد بیرون میشستمش دوب ...

اره دقیقا همینجوریه

مرسی عزیزم که جوب دادی پس طبیعیه خیالم راحت شد

بعد شیرخشک اینجوری میشد؟