یه لیوان آرد
نصف لیوان کمتر روغن
یه لیوان آب و گلاب ( مجموع آب و گلاب باید برابر با مقدار آرد باشه)
نصف لیوان بیشتر شکر
آرد رو تفت بده تا کمی تغییر داد ، رنگش دست خودته عزیزم ، کمی قبلش آب و شکر رو بذار تا یکم به جوش بیاد اگه خواستی میتونی هل بشکنی داخلش بعد دربیار من گاهی گل محمدی هم میندازم درمیارم ، وقتی آرد تفت خورد یه بار الک کن بعد روغن رو اضافه کن ، با کفگیر که میکشی باید خط بیفته ، بعد زیرشو خاموش کن ، شهد هم باید از داغی افتاده باشه بعد دوباره زیرشو روشن کن شهد رو کم کم اضافه کن و گهواره کن.
این دستور ثابت شده ست ، حتما به نسبت مقدار ها دقت کن ، نوش جان