2777
2789
عنوان

بچه ها یک سوال

77 بازدید | 12 پست

من از شوهرم پرسیدم

قبل من با زن بزرگتر خودت رابطه داشتی؟ 

اونم ناراحت شد گفت اگر بخوای به این رفتارت ادامه بدی دیگه منو نمیبینی 

منم گفتم بهش ک خب رفتار دزیت چیه جواب نداد توی چت بودیم دوریم از هم و قهر کردیم 

خدایی این چ سوالی بود اخه منم بودم بهم بر میخورد

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط داری روشو تو رو خودت باز میکنی باید جوری رفتار کنی جرات نکنه از این حرفا تو روت بزنه چه برسه خودت بپرسی نکن دختر الانم به نظرم باید معذرت خواهی کنی و هرگز مطرح اش نکنی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
چجور عذر خواهی کنم چی بگم

بنویس معذرت میخوام بحث بدی رو شروع کردم  سعیمو میکنم که دیگه این حرفا بینمون ردوبدل نشه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
بنویس معذرت میخوام بحث بدی رو شروع کردم  سعیمو میکنم که دیگه این حرفا بینمون ردوبدل نشه

یکبار حرف زدیم بعد ک تموم شد یادش رفت تلفن قطع کنه برگشت گفت ن به اون زهرای ۵۰ ساله نه به این بعدم خندیدن یهو قطعش کرد بعش سر این گفتم

یکبار حرف زدیم بعد ک تموم شد یادش رفت تلفن قطع کنه برگشت گفت ن به اون زهرای ۵۰ ساله نه به این بعدم خ ...

چ حرفی داشتین میزدین مگ چی گفتی ک؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
چ حرفی داشتین میزدین مگ چی گفتی ک؟

ما چیز مهمی نبود حرفمون فقط وقتی زنگ زدم ک دوسش کنارش بود بعدم یک زن با اسم زهرا که اتفاقا سنشم زیاده میاد براش کامنت میزاره