2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 45 پست
من رتبه 1 هستم.  چرا 8 تومن حکممه با 7 تومن دریافتی؟  ارشد هستم. مناطق محروم هم هستم.&nb ...

طبقتون چنده 

من گفتم با افزایش حقوق حساب کردم ده وخورده ای 

حکم منم الان 8400 که بیمه کم میشه و این چیزا 7700خالص میمونه شما یا تکمیلی هستی یا صندوق که به هر حال اونا امکاناتی هست که خودتون گرفتید 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من استخدامی دادم

جای تک ظرفیتی استان قبول شدم

من دانشگاه فرهنگیان نبودم اما فرهنگیان بری حداقل 4 سال جلوتر از استخدامی هستی. 

اما قبولی فرهنگیان سخته. 

نمیدونم چی بگم. کمی برات ناراحت شدم امیدوارم کار مناسبت رو پیدا کنی دختر گل. 

دبیری یا ابتدایی گلم؟ من آموزگاری ام حقوقامون فرق داره؟ منم پایه ۱ م

ابتدایی ام ارشد 

عزیزم من گفتم با 20درصدی که قراره اعمال کنن ده و خورده ای 

وگرنه تا قبل عیذ که 8400

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
ببین من استخدامی دادم جای تک ظرفیتی استان قبول شدم من دانشگاه فرهنگیان نبودم اما فرهنگیان بری حداق ...

ممنونم ازت عزیزم.. 

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
ابتدایی ام ارشد  عزیزم من گفتم با 20درصدی که قراره اعمال کنن ده و خورده ای  وگرنه تا ...

عههههههه😂😂😂😂

ترسیدم

برای منم همین بود... ولی برای بعضی ها نامردا کم ریخته بودن

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
ابتدایی ام ارشد  عزیزم من گفتم با 20درصدی که قراره اعمال کنن ده و خورده ای  وگرنه تا ...

اونی ک گفتی تا ۱۸ م میره چی بود عزیز؟

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
طبقه رو نمیدونم. یادم نیست.  من از همه صندوقها انصراف دادم.

طبقه تو حکم نوشته اگر ارشدید باید 6باشه همون خیلی تاثیر داره تو حق شغل و مزایاشما اگر روستا هم باشید که 300 تومن باید بیشتر بگیرید 

البته اگه مثل من ماده ۲۸ هستی...

هنوز ترمیم و آلودگی هوا و.... بهت نخورده اونا هم میاد😘

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
عههههههه😂😂😂😂 ترسیدم برای منم همین بود... ولی برای بعضی ها نامردا کم ریخته بودن

باید برن حسابذاری 

امسال اومدن طبقه ها رو دستکاری کردن 

سابقه بالاها. مثلا 27 سال سابقه کار داشته باشی

خواهرم رتبه 4شده و فیشش 18تومن خودم دیدم 

ولی 32ساله سرکاره و استمرار زده  

البته اگه مثل من ماده ۲۸ هستی... هنوز ترمیم و آلودگی هوا و.... بهت نخورده اونا هم میاد😘

منم 28ام 

چرا به ما 1059 ترمیم دادن 

حدود 300 بدی اب و هوا