2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 45 پست

حقوق فرهنگیان با استخدامی ها هم فرق نداره...

البته با حق التدریس و شرکتی قطعا منفاوته

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
نه اگه میخای یه سال پیر بشی واسه کنکور بیا😐😂تصمیم خودته  فرهنگیان از لحظه ورود استخدامی بعدش ...

کنکوری هستی؟چه رشته ای؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امسال رتبه بندی شده و حقوقش خیییییلی بهتر از حقوق الان توئه... نمیگم چقدر خواستی بیا خصو ...

درخاست دادم عزیز

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
درخاست دادم عزیز

پذیرفتم گلم

پیام بده بلد نیستم اول پیام بدم😘

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
حقوق معلما با ارشد 10میلیون و خورده ای با افزایش حقوق 20درصد امسال کسیرکه رتبه یک باشه رتبه های بالا ...

من رتبه 1 هستم. 

چرا 8 تومن حکممه با 7 تومن دریافتی؟ 

ارشد هستم. مناطق محروم هم هستم. 

ببین 10 ساعت و 5500 به هم نمیخوره!  معلمی از نظر ساعت کاری و حقوق بهتره چند سالته؟ چه تحصیلات ...

۲۰ دیپلم.. حتی روزای تعطیل رسمی هم باید سروار باشم مثل عید نوروز یا عاشورا و.. بغیر از جمعه ها.. از ساعت ۶ تا ۳ونیم

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
۲۰ دیپلم.. حتی روزای تعطیل رسمی هم باید سروار باشم مثل عید نوروز یا عاشورا و.. بغیر از جمعه ها.. از ...

چرا برای کنکور نخوندی؟ 

شرایط خانوادگیت چطوره؟ حمایتت میکنن یا نیاز به این کار داشتی؟ 

کی میگه استخدامی پارتی بازیه  من بدون سهیمه و پارتی قبول شدم و امثال من زیاده 😉😉😉

والا بخدا...

طرف اومده اصلا بلد نیست تدریس کنه و رد شده بعد با فحش و نفرین میره میگه همتون پارتی دارید😐😐😐

من رتبه 1 هستم.  چرا 8 تومن حکممه با 7 تومن دریافتی؟  ارشد هستم. مناطق محروم هم هستم.&nb ...

چرا کم....

البته فکر کنم تهران و شهرستان منفاوته

ابتدایی هستین؟ پارتی نداشتین؟

ابتدایی 

پارتی نداشتم 

مگر میشه ازمون سازمان سنجش رو پارتی بازی کرد 🙄🙄🙄 

مصاحبه هم که تو هر اتاق چهار تا ادم مختلفن و کلی اتاق هست معلوم نیست ادم کجا بیفته که بخوان پارتی کنن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
سنجش چی؟ متوجه نشدم عزیزم.. یعنی ازمون میگیرن بعد لیسانس برادبیری باید فوق هم خوند؟

مثلاً گفته در طی تحصیل یه مصاحبه ای بگیرن ولی فک نکنم اینا حرف زیاد میزنن .وقتی چهار سال تموم شد دیگه میری محل خدمتت درس میدی میتونی بخونی 

ساده نیست مسیر اما بلاخره میرسم🙃میرسم تا لبخند خدارو ببینم 💚✨یا باید بخوابمو خواب رویامو ببینم🤝🏻😍
کی میگه استخدامی پارتی بازیه  من بدون سهیمه و پارتی قبول شدم و امثال من زیاده 😉😉😉

دبیری یا ابتدایی گلم؟

من آموزگاری ام حقوقامون فرق داره؟

منم پایه ۱ م