2777
2789
عنوان

ترکم کرد بی دلیل

370 بازدید | 15 پست

شب قبلش باهاش تلفنی حرف زدم خیلی خوب بود فرداش هر چی زنگ زدم  بر نمی داشت بعد ۶ بار زنگ خودش زنگ زد گفت گوشیم تعمیرگاه بود فرداش هیچی تماس نگرفت پیام هم نداد الان سه روزه خبری ازش ندارم یه بار وسطش زنگ زدم جواب نداد من داشتم به زندکی مشترک و ازدواج باهاش فکر می کردم گفت دارم وسایل میبرم خونم گفت چند سال تنها زندگی کردم تو بیا چراغ خونمو روشن کن تهش گذاشت رفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

♡ عزیزم شاید براش اتفاقی افتاده 

زود نرو تو فاز ترکم کرد و این صحبتا

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

مردا چقدر کثیف و نامرد و حال بهم زن شدن😖😖😖😖😖😖

یکی و دلبسته خودشون میکنن تا مطمعن میشن دلبسته شده فورا ولش میکنن میرن سراغ بعدی با اونم همینطور و.... 

مگه اون دیگه طرف خیلی بلد باشه ازش شوهر در بیاره  شگرد میخواد😐😐😐

من یکی شب قبلش صد تااااا دقیقا صد تا پیام دوستت دارم فرستاد گوشیم هنگ کرده بود...

بعد فرداش یه اس داد که ما بدرد هم نمیخوریم و.....

من حتی جواب اس آخرشو ندادم. تو دانشگاه شانسی منو دید دوباره اس و زنگ هاش شروع شد‌ ولی دیگه من جواب ندادم که ندادم. 😁

شمام بیخیالش باش اسی. قسمتت بود حتما میموند

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.