2777
2789
عنوان

آخيش همه جا برق میزنه🤩

407 بازدید | 37 پست

فرشهامو غروب ا قالیشویی گرفتم پهن کردم چند روزهم هست دست تنها مشغول خونه تکونیم عید عمقی تمیز نکردم هم سرکار بودم هم زیاده هم مهمون داشتم شوهرمم مسافرته الان دوش گرفتم بچمم بردم حموم لباسهارو انداختم لباسشویی یه زرشک پلو هم گذاشتم بخورم و بی هوش بشم فردا برم سر کار 😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال الانتو خریدارم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

♡ بهت افتخار میکنم💕

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

من همیشه خونم برق میزنه... 

یعنی امکان نداره دکوری ها گلدونا عسلی پایه مبل فرش برق نزنه.... 

سرویس بهداشتی حتی یدونه تار مو  یا خیس نیست... اشپزخونه مرتب پذیرایی اتاق خواب حتی تا کردن روتختی منظمه....خوسم میاد از نظم. 

شوهرم میگ خیلی خوشم میاد شلخته نیستی.. حتی آلن ک. چهار سال گذشته دیزاین شام و ناهار و صبحونه مثه شیک و پیکه

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
2790
2778
2791
2779
2792