2821
2789
عنوان

روده اکوژن.

270 بازدید | 13 پست

سلام. من غربالگری اولم همه چیز خوب بود. توی ۱۸هفته رفتم غربالگری دوگ و غربالگری دوم تو سونوی آنومالی زده اکوژن روده درجه یک. بقیه چیزها خوب بوده. دکتر بهم گفت چیزی نیست. اما الان که ۲۵ هفته ام باز رفتم سونوگرافی گفت هنوز وجود داره اکوژن روده.کسی تجربه مشابه داره؟ تو. رو خدا اگر کسی چیزی میدونه بگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آزمایش فرستادنتون؟

اره ازمایشم نرمال بود ولی ان تی بالاس دکتر احمقم میگه نرماله ولی همه جا نوشتن بالای ۲ خطرناکه دکترا اصلا  دل نمی‌سوزونن الان ۱۳ هفته ام تو دلم غوغاس مبگم نکنه متولدشده قلبش اینا مشکلات بشه منم عین شمام خیلی نگرام😔

منظورم آزمایش سلفری یا آمینوسنتز هستش.من این آزمایش ها رو ندادم. ولی ای کاش میدادم.برا من از وقتش گذ ...

نه ندادم هنوز اخه اونام چرته از نظر کروموزوم بررسی میکنه دیگ روده و قلب و ...نشون نمیده

عدد ان تی شما چند بود؟شما هم شنیدین که میگن بالای ۲ خطره؟

برا من ۱.۵

توی اینترنت نوشته بالای ۲.۵ نیاز به پیگیری داره.

با خودت هم تو اینترنت سرچ کن ولی فک نکنم چیزی باشه

برا من ۱.۵ توی اینترنت نوشته بالای ۲.۵ نیاز به پیگیری داره. با خودت هم تو اینترنت سرچ کن ولی فک نک ...

چند هفته رفته بودین؟میگن از هر۱۰ بچه ای کا آن تی بالا داره امکان داره مریض باشه این منو خیلی میترسونه

عدد ان تی شما چند بود؟شما هم شنیدین که میگن بالای ۲ خطره؟

بسته به هفته ایی که رفتی سونو رو دادی هم گمانم داره. ولی من تا دیدم نوشته بود ۲.۵ به بالا یا ۲.۹ به بالا 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز