2777
2789
عنوان

روده اکوژن.

254 بازدید | 13 پست

سلام. من غربالگری اولم همه چیز خوب بود. توی ۱۸هفته رفتم غربالگری دوگ و غربالگری دوم تو سونوی آنومالی زده اکوژن روده درجه یک. بقیه چیزها خوب بوده. دکتر بهم گفت چیزی نیست. اما الان که ۲۵ هفته ام باز رفتم سونوگرافی گفت هنوز وجود داره اکوژن روده.کسی تجربه مشابه داره؟ تو. رو خدا اگر کسی چیزی میدونه بگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آزمایش فرستادنتون؟

اره ازمایشم نرمال بود ولی ان تی بالاس دکتر احمقم میگه نرماله ولی همه جا نوشتن بالای ۲ خطرناکه دکترا اصلا  دل نمی‌سوزونن الان ۱۳ هفته ام تو دلم غوغاس مبگم نکنه متولدشده قلبش اینا مشکلات بشه منم عین شمام خیلی نگرام😔

منظورم آزمایش سلفری یا آمینوسنتز هستش.من این آزمایش ها رو ندادم. ولی ای کاش میدادم.برا من از وقتش گذ ...

نه ندادم هنوز اخه اونام چرته از نظر کروموزوم بررسی میکنه دیگ روده و قلب و ...نشون نمیده

عدد ان تی شما چند بود؟شما هم شنیدین که میگن بالای ۲ خطره؟

برا من ۱.۵

توی اینترنت نوشته بالای ۲.۵ نیاز به پیگیری داره.

با خودت هم تو اینترنت سرچ کن ولی فک نکنم چیزی باشه

برا من ۱.۵ توی اینترنت نوشته بالای ۲.۵ نیاز به پیگیری داره. با خودت هم تو اینترنت سرچ کن ولی فک نک ...

چند هفته رفته بودین؟میگن از هر۱۰ بچه ای کا آن تی بالا داره امکان داره مریض باشه این منو خیلی میترسونه

عدد ان تی شما چند بود؟شما هم شنیدین که میگن بالای ۲ خطره؟

بسته به هفته ایی که رفتی سونو رو دادی هم گمانم داره. ولی من تا دیدم نوشته بود ۲.۵ به بالا یا ۲.۹ به بالا