2777
2789
عنوان

لیست حماقت من

2020 بازدید | 53 پست

تو همه زمینه های زندگیم حماقت کردم خیلی احمقم من

انتخاب رشته و شغلم اشتباه

زندگی مشترکم رو هوا

اصلا نمیدونم دلم به چی خوش باشه

واسه شوهرم هیچی کم نذاشتم از روز اول نامزدیمون ولی چهارسال بعد عروسیمون فهمیدم مدام خیانت میکرده بهم از سال دوم زندگیمون.

چقد دلم گرفته چند روزه

دلم اوایل زندگی مشترکم رو میخواد یا حتی اون موقع هایی که شوهرم خیانت میکرد و من نمیدونستم و دوسش داشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سر لجبازی با خانواده زندگی خودمو نابود کردم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
منم مثل خودت  تو همه چی هیجانی تصمیم گرفتم و ریدم به آینده و زندگیم

ههیچ کار درستی انجام ندادم بخاطر نزدیکی به شوهرم یه رشته چرت خوندم و یه شغل مزخرف دارم الان که میبینمارزششو نداشت و منو راحت فروخت خیلی حرصم میگیره

من گوهای زندگیم باعث وبانیش بابام بود ازش نمیگذرم حلالش نمیکنم ازسه سالگی نامادریمواورد بالاسرمون گووووووووووه زد ب همه چی منم مثل تو ۱سال بعد ازدواجم فهمیدم شوهرم داره خیانت میکنه دیگه هییییییچوقت حس سابق رو بهش ندارم الان بعد۸سال زندگی ماهی یک بااااااار اونم ب زووووور باهم رابطه داشته باشیم ارزوی بچه و خونه و مسافرت مونده ب دلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من گوهای زندگیم باعث وبانیش بابام بود ازش نمیگذرم حلالش نمیکنم ازسه سالگی نامادریمواورد بالاسرمون گو ...

دقیقا منم نامادری و پدر و مادر بی فکرم باعث مشکلاتم شدن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من گوهای زندگیم باعث وبانیش بابام بود ازش نمیگذرم حلالش نمیکنم ازسه سالگی نامادریمواورد بالاسرمون گو ...

چرا ماندی ؟

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
چرا بچه ندارید؟؟ نمیخواید یا نمیشه؟

نمیشخ دوتا کورتاژ داشتم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

منم هیچی حس ندارم بهش و رابطه هم تقریبا نداریم ولی ازدیروز دلم واسه اغوش قبلناش تنگ شده. کاش هنوز دوسم داشت ودوسش داشتم