2777
2789
عنوان

میترسم

97 بازدید | 8 پست

امسال می خوام انتخاب رشته کنم بین ریاضی و انسانی موندم اما بیشتر به ریاضی متمایل هستم چند وقتیه با ریاضی علاقه مند شدم مامانم میگه یه علاقه زود گذره و تبم تنده الان خودمم مرددم میترسم کم بیارم سر دبیرستان از دبیرمون پرسیدم گفتن میتونم اما باز شک دارم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

عزیزم من ریاضی بودم و شوهرم انسانی من سوادم از شوهرم خیلی بیشتره اما اون کارمنده و من بیکار

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانی خیلی خوندنی داره

ریاضی ام حلکردنی و مسیله و فرمولش زیادوسخته

از این دو انسانی بهترتره شغلشم زیاده

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈
انسانی خیلی خوندنی داره ریاضی ام حلکردنی و مسیله و فرمولش زیادوسخته از این دو انسانی بهترتره شغلشم ...

انسانی اونقدر رشته خوبی نداره نسبت به ریاضی اما حفظیاتم خوب نیست حل کردنیم بهتره 

عزیزم من ریاضی بودم و شوهرم انسانی من سوادم از شوهرم خیلی بیشتره اما اون کارمنده و من بیکار

رشته تون چی بود من کامپیوتر دوست دارم 

منم امسال انتخاب رشته می کنم ولی تجربی میخوام برم اگه حفظیاتت خوبه برو انسانی اگه هم چیزای مفهومی رو ...

من از کلاس اول با ریاضی رابطم خوب نبود الان حس بهتری دارم بهش اما خب میترسم شغل نباشه برام و توی دبیرستان کم بیارم 

انسانی هم منطق و فلسفه و تاریخ و اینا دوست ندارم 

از چه  نظر سوادتون بیشتره