2777
2789
عنوان

بچه هاا من نامزدم خیلی خسیسه😂

284 بازدید | 13 پست

سلام خوبین بچه ها نامزد من خیلییی خسیسه هیچی نمیخره😂😂میدونین وقتی منو بیرون میبره همچی میخره ها برام میریم کافه اینا همچی خوبه ولی وقتی یچیزی از بیرون میبینم اینیستا اینا😂😂نمیخره چجوری تحریک بشه بخره برام وضعشم خوبه ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت از نامزد چیه؟

صرفا چون از اینستا چیزی نمیخره نمیشه بهش گفت خسیس 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یعنی چی وقتی میریم بیرون همچی میخره

ولی وقتی یچیزی از بیرون میبینیم نمیخره😐 

یعنی مثلاً اگه بیرون یه لباس خوشت بیاد میخره ولی از اینستا نع؟ من الان متوجه نشدم😂 

کلا بیرون خرید نمیکنه 

یا 

خرید اینترنتی نمیکنه 

یعنی چی وقتی میریم بیرون همچی میخره ولی وقتی یچیزی از بیرون میبینیم نمیخره😐  یعنی مثلاً اگه ...

نه مثلا وقتی میگم یچیزی برام بخر نمیخره وقتی مریض میشم یا پریود میشم دست خالی کلا میاد وقتیم میگم میگه من از کادو خریدن خوشم نمیاد😐اما وقتی منو میبره بیرونی رستورانی کافه ای گشتن همچی میگیره برام