2821
2789
عنوان

برق گرفتگی

192 بازدید | 12 پست

ماشین ظرفشوییم بغل سینک رو زمینه

دوبار اخیر که توش ظرف میشورم و از سینکم بخوام کار کنم برق میگیرتم

چرا؟

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتصال به زمین نداره یه برق کش بیارید عیب یابی میکنه اگه ساختمون قدیمی باشه شاید نشه کاری کرد ...

اخه احساس میکنم سینک برق داره جای دیگه نداره

وقتي كاري باماشين نداري ازبرق بكشش خوب عايق بندي نشده برق ساختمون خونه ماهم همين اگر دمپايي ...

ماشین روشن باشه و من تو سینکم ظرف بشورم برق میگیره 

منم این حسو داشتم و فقط منو میگرفت ساعد دستم میخورد و میپریدم هوا هرچقدر پوستت نازک تر باشه بیشتر ...

اره دقیقا من اول فکرکردم دستام زخم شده و حساس شدم دیدم نه یهو کامل دستام لرزید

سلام...وای چه خکب تاپیکت دیدم...منم ماشین ظرفشوییم کنار سینکه..اکثرا برق داره..البته من کمتر از این سینک استفاده میکنم..از سینک داخل مطبخم استفاده میکنم...ولی اکه این سینکه رو اب زیاد بریزم یاشست وشور داشته باشم برق داره...برق کش هم اوردیم نفهیمد..‌خاک تو سربرق کش اصلیمون...سیمای خونه روضعیف کشیده برق خونه وقتی روشنه کم وزیاد میشه..نوسان داره.....

خوبه تاپیک شمارو دیدم ومطمین شدم که من  اشتباه نمیکنم وه سینک برق دار۶..اخه گاهی شوهرم باور نمیکنه ومیگه همکاارام گفتن بعضی زنا بدنشون برق داره...خخخ

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
اره دقیقا من اول فکرکردم دستام زخم شده و حساس شدم دیدم نه یهو کامل دستام لرزید

هر وقت دستم زخم باشه از روی برق سینک میفهمم..چون زخمام زودنر میسوزه از برق

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
هر وقت دستم زخم باشه از روی برق سینک میفهمم..چون زخمام زودنر میسوزه از برق

اره دقیقا

منم به شوهرم میگم میگه برق نداره تو احساس میکنی ولی من که میفهمم برق داره و قشنگ انگار قلقلکم میده و ی ترس میندازه تو جونم

ولی من همش از دستکش استفاده میکنم و دمپایی اگه نکنم باز حسش میکنم

2790
2823
2791
2779
2792